tiistai 16. helmikuuta 2016

KOSMETIIKKAA JA ARVONTAA


Sain tällä kertaa upean mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Cocopanda-nimisen kauneuden verkkokaupan kanssa. Cocopandahan on ihan uusi verkkokauppa Suomessa ja innostuin heti, kun kuulin tästä. Nettisivut on ihanan freesit ja valikoima ihan huippu. Sieltä löytyykin monia mun lempimerkkejä ja sellaisiakin, joita tätä ennen en ollut päässytkään testailemaan!

Cocopanda lähettää myös asiakkailleen uutiskirjeitä. Sana uutiskirje kuulostaa ihan mielettömän rasittavalta ja mieleen juolahtaa vaan ne turhat sähköpostia pommittavat mainokset. Cocopandan uutiskirjeet on kuitenkin niin houkuttelevia ihanine tarjouksineen, ettei ne ole enää rasittavia. Mun ainakin tekee mieli tyhjentää koko kauppa, kun nään mitä ihania tuotteita on taas tarjouksessa tai mitä uutuuksia kauppaan on saapunut.

Alempana esitellyistä tuotteista näätte vielä ehkä paremmin, mitä merkkejä kaupasta löytyy. Tietenkin klikkaamalla itsenne Cocopandan nettisivuille löydätte vielä laajemman valikoiman merkkejä! Mä varoitan - niitä on paljon ;-)


Ensimmäinen testaamani tuote on tää theBalmin huulipuna sävyssä Mia Moore. Mun teki mieli ottaa vähän haaleampi väri, mutta jotenkin koin, että haluan kerrankin säväyttää ja ottaa oikein räikeän punaisen. Pigmentti tässä punassa on ihan huikea ja koostumus on mitä mahtavin. Ei kuivata huulia, vaan päinvastoin! 
 

Sain myös tän Real Techniquesin Sculpting Set-sivellinsetin ja nyt oon ottanut tän käyttöön myös varjostus-korostus-pelleilyssä. Vanhat siveltimet sai lentää nurkkaan tän astuessa tilalle. Lopputulos on vaan niin paljon parempi!


Yks mun lemppareista (voinko ees sanoa näin?) oli tää bareMineralsin poskipuna sävyssä Vintage Peach. Oon kaivannut pitkään just tän tyyppistä punaa ja niin hyvällä pigmentillä. Sävy on ihanan korallinen, muttei kuitenkaan mikään oranssi.


Ja tervetuloa EOS-maailmaan vaan mullekin... En oo aiemmin omistanut kyseistä huulirasvaa, mutta jotenkin mun oli pakko heittää myös tää ostoskoriin.  Kyllä taidan ymmärtää sen hypen! Niin helppokäyttöinen ja söpön näköinen, tää mun Strawberry Sorbet-maku myös maistuu hyvälle ;-) 


Tää ostos olikin se eniten heräteostos. TheBalmin Autobalm Hawaii-paletti sisältää siis pinkihtävän poskipunan, vaalean higlighterin, tummahkon luomivärin sekä ihan mustan luomivärin, joka sopii myös "rajauksien" tekoon. Tykkäsin tän paletin monikäyttöisyydestä ja testasinkin jo silmämeikin tekoa pelkästään tällä - onnistuu! Multa henkilökohtaisesti vähän outo valinta, mutta onneksi otin!


Viimeisenä on tää Essien kynsilakka, jonka mä otin sävyssä Wife Goes On. Halusin jotain kirkasta piristämään tätä talvea ja sitä mä sain! Mun eka Essien kynsilakka ja voin sanoa, että ymmärrän syyn siihen, että näitä käytetään niin paljon. Kuivuu nopeasti, kestää kynsissä ja yksi kerros riittää. On siis hintansa väärti!

Jotta tää homma ei kävis teille liian tylsäksi, mulla on teillekin jotain. Cocopanda nimittäin haluaa ilahduttaa yhtä teistä 100 euron lahjakortilla heidän verkkokauppaansa. Arvontaan voitte osallistua seuraavalla tavalla:

1. Kommentoi tähän postaukseen yksi postausehdotus. Muista lisätä sähköpostisi mukaan, jotta tiedän mihin ottaa yhteyttä!
2. Toisen arpalipun saatte menemällä Instagramiin ja ensin seuraamalla siellä mua (@henrikssonemmi) sekä Cocopandaa (@cocopanda_fi). Mun instatililtä löytyy myös kuva näistä meikeistä, samainen kuin aivan postauksen alussa: tykkää siitä kuvasta ja tägää yksi kaverisi. Näin olet mukana myös toisella arpalipulla ;-)

Arvonta päättyy 24.2 ja voittajalle ilmoitan henkilökohtaisesti viimeistään seuraavana päivänä. Onnea kaikille tasapuolisesti! ;-)

♥:Emmi

PS. Pysykääpä valppaina! Jos arpaonni ei suosikaan teitä, niin jossain tulevassa meikkipostauksessa on tulossa myös alennuskoodia tähän samaiseen verkkokauppaan ;-)

17 kommenttia:

  1. Anonyymi16.2.16

    Postausehdotusksena multa ois top 3 maat/kaupungit joissa haluisit käydä! Eli niiku kertoa jotain siitä paikasta ja miks just siellä haluisit käydä:) Munki on näköjää pakko lähtä kattelee noita cocopandan nettisivuja.. -Jasmin

    Sähköposti on jasmin.book@edu.lao.fi

    VastaaPoista
  2. Anonyymi16.2.16

    Mun ehdotus ois että tekisit sun matkasta lukiossa postauksen! Tiivistettynä kolme vuotta :) - Annika
    S-posti: annika.gronman@hotmail.com

    VastaaPoista
  3. Anonyymi16.2.16

    lookbook video keväälle! :-)
    sähköposti: mikaela.kuitunen@hotmail.fi

    VastaaPoista
  4. Postaus sun normaalista salitreenistä alusta loppuun tai sit muuten vain jotain treenaamiseen/ terveellisiin elämäntapoihin liittyen! :)

    sarafiina.palo@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Anonyymi16.2.16

    Tiedän et teit just työlään my weekin, mut voisitko tehdä penkkareista myday videoo? Ois jotenki tosi hyvää mieltä tuova video :)

    VastaaPoista
  6. Hiustenhoito rutiinit postaus :)

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Anonyymi16.2.16

    Muaki kiinnostais toi hiustenhoitopostaus ku sun hiukset on nii hyväs kunnos! :D

    donika.jusufi@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Anonyymi16.2.16

    Toi penkkarit -video ois kyl mustaki tosi mielenkiintone, ite ku amiksessa opiskelen enkä pääse penkkareita ite sillai kokemaan, ni näkis kuitenki vähä tunnelmaa sielt rekast sun muuta! :)
    noorapietila@hotmail.com

    VastaaPoista
  9. Hiustenhoitovinkkejä ja kampauksia pitkätukkaisille?? :D

    leenavirta@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Anonyymi16.2.16

    Ois kiva kuulla sun "5-vuotissuunnitelma". Eli tästä viis vuotta eteenpäin. Missä asut, mitä teet ymym. :-)

    vilmuska@nettikirje.fi

    VastaaPoista
  11. Miten hoidat hiuksias postaus olis jees! Oon seuraillu sun blogia anonyyminä nyt jonkinaikaa ja pakko sanoo et sun blogi on yks suosikeista!
    Sähkäri on ruthlintunen@hotmail.com
    Ja meen ig viel seurailee ja tägäilee!

    VastaaPoista
  12. Anonyymi17.2.16

    miutakin kiinnostais tuo hiustenhoitopostaus sekä erilaiset kampausvinkit!
    noora.hasu@gmail.com

    VastaaPoista
  13. hiustenhoitoon liittyvä postaus ois kiva :-)

    kristellastedt@hotmail.com

    VastaaPoista
  14. Anonyymi18.2.16

    Mua kiinnostaisi hiusten- ja ihonhoitopostaus ja tuotteet, mitkä oot kokenu sulle parhaaksi! :)

    veeruska@nettikirje.fi

    VastaaPoista
  15. Arkimeikki-tutorial ja juhlameikki-tutorial olisi kiva :)

    susupala1@luukku.com

    VastaaPoista
  16. Anonyymi23.2.16

    Matkailujutut kiinnostavat, esim. minne aiot/haluaisit matkustaa.
    1 arpa
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Anonyymi24.2.16

    Yksi arpa minulle, kiitos! Jos lukeminen yhtään kiinnostaa, niin olisi kiva lukea suosikkikirjoistasi ja -kirjailijoistasi, mitä olet viime aikoina lukenut, mitä aiot lukea yms.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista