keskiviikko 3. helmikuuta 2016

BLIND BURGER


Vihdoin viime lauantaina oltiin komian viiden hengen miehityksen kanssa testaamassa Porissa jo aika pitkään ollut Blind Burger aka vähän kivempi burgerimesta. Joojoo, en oo vaan saanut aikaseks mennä! Nyt oli pakko, sillä paikka vaihtaa omistajia huhtikuun alusta, jos mä oon oikein käsittänyt? Olihan se tietty "alkuperäisenä" testattava ;-)

Olihan se hyvä! Mä otin goat-nimisen burgerin, sillä siinä oli mun mielestä parhaimmat täytteet :-D Sen ja ranujen hinnaksi tuli mun mielesetä 12.90 euroa, joten ei ole kyllä paha vähän hienommalle purilaiselle! Ja ranutkin maistu oikeesti perunalta, siitä kyllä pointsit!!

Tila oli ehkä piiiiiieni ongelma. Ikkunapaikkojen lisäks paikassa on vaan kolme pöytää ja jouduttiin siis köröttämään niillä epämukavilla tuoleilla ilman selkänojaa... Samaten esteettisesti kauniita burgereita oli vaikea syödä noiden paperien takia ja mun oli tietysti pakko repiä ne pois. Tää siis söi vähän mun burgerikokemusta, mutta ainakin ruoka maistui hyvältä!

Kyllä tonne on vielä toistamiseen eksyttävä, mutta ei jäänyt fiilistä, että paikasta olisi tullut ihan lemppari tai mun tarvitsisi siellä jotenkin useammin käydä. Varmasti silti eksyn sinne vielä ja varsinkin ulkopaikkakuntalaisten tuttujen kanssa toi on hyvä kokemus ja kiva, vähän erilainen rafla täältä Porista! ;-)

Ootteko te käyneet, mitä tykkäsitte?

♥:Emmi

PS: Pääsen vissiin sittenkin tänään kattomaan Antti Tuiskua!!!!!!

PPS: Eilinen tammikuun puhelinkatsaus löytyy täältä, jos ootte sen missanneet ;-)


 First time at a burger place that's been here like forever. I just hadn't gotten there yet. And yes, last Saturday was the time to finally see how's it like. And it was cute. Just a liiitttle too small for a restaurant. Luckily the food was good and that's why my experience wasn't ruined with how little space it had and how I had to sit on a chair like in the last picture of this post. Awkward. 

I had the burger called "Goat" and as you can judge by the name - it had goat cheese in it. It looked good but was slightly hard to eat :-D I also loved the french fries, they actually tasted like potatoes! And this for 12.90 euros was not bad. Definitely going there again! I guess I have to bring there all my friends who don't live here... 

Have a nice Wednesday errrone, we're halfway through of the week!

xx Emmi

19 kommenttia:

 1. Anonyymi3.2.16

  Käytät verbejä tosi hassusti. Tässäkin toi köröttää :D sitä voi käyttää vaikka jos istuu autossa mutta ei jos istuu ravintolassa tuolilla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa haha, no tönöttää olis ollut ehkä vielä osuvampi, mutta kyllä tonkin nyt ymmärtää! :-D

   Poista
 2. Anonyymi3.2.16

  En oo ite saanut vieläkään aikaiseksi mennä tonne, joten et oo ainoo! Mut jos tosiaan vaihtaa omistajia niin pitääpäs käydä! :) Kiva postaus siinä mielessä että olit rehellinen (oon kans huomannut ikkunoista että on vähän ahdasta..) toivottavasti uusien omistajien mukana tulee myös uusia pöytiä tai muita hyviä ratkaisuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä ainakin piipahtamaan, saa sitten luoda sen oman mielipiteen! :-) Goat-burger oli ainakin hyvä valinta! ;-)

   Poista
 3. Anonyymi3.2.16

  oon käyny ja ai että kun oli hyvää! sisustus oli tosi kaunis mun mielestä :) ja onhan siellä vähän ahdasta ja jos ne kaikki pöydät on täynnä niin siellä ei kyllä pysty liikkumaan, joten tuskin uusien omistajien myötä tulee kuitenkaan uusia pöytiä ainakaan.. :/ kesäsin kuitenkin ulos pääsee istumaan, joten hyvä esim. jatsien ruhkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä sisustus oli ihana, hyvällä tapaa vähän "outo" :-) ja joo, en kyllä tiedä mitä ratkaisuja uudet omistajat paikkojen lisäämiseksi voisivat tehdä... Mahtava kuulla, että kesällä voi syödä myös ulkona!!! Sitä odotellessa ;-)

   Poista
 4. Anonyymi4.2.16

  Mitä tää teksi on ?? Puoletkaan tosta ei ole mitenkää kieliopillisesti oikein, lauserankenteet kusee pahasti ja sanavalinnat on hirveitä.. Tsemppiä vaan äikän ylppäreihi, toivottavasti sulta kompensaatio pisteitä löytyy (y)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti siellä on sitten 60 esseepisteen ja 6 pisteen arvoisten tekstitaitojen kirjoittaja :-) Toivottavasti ymmärrät, että käytän blogissani erilaista kieltä kuin koulutehtävissäni ja joskus ei välttämättä omasta tekstistään huomaa oikolukukerralla virheitä. Sitä pakkaa välillä sokaistumaan niille, jos tiedät mistä puhun ;-) Huomasin kyllä, ettei tämä postaus hiponut kieliopillisesti täydellisyyttä, mutta onko se aina välttämättömyys?
   PS. Kyllä niitä kompensaatio_pisteitä löytyy ja ylioppilaaksi pääsen, vaikka sieltä äidinkielen kirjoituksista tippuisi I-- ;-)

   Poista
 5. Anonyymi4.2.16

  "Pakkaa sokaistumaan" siis miiitä

  Tosin onhan se ihan kiva, että on persoonallinen puhetyyli, en mä sillä. Blogitekstissä kaikki omituisuudet vaan TODELLA pistää silmään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiätsä et se on sanonta, se että omille virheilleen sokaistuu :-))))

   Poista
 6. Anonyymi4.2.16

  Älä nyt jaksa

  VastaaPoista
 7. Anonyymi4.2.16

  Ymmärrän kyllä, mutta "pakkaa"?

  VastaaPoista
 8. Anonyymi4.2.16

  No jatkan vielä että onhan toki olemassa se sanonta että "Hyvää pyrkii tekemään mutta priimaa pakkaa tulemaan!" joten kai verbivalinta on sillä perusteltavissa, mutta yleensä kuulee käytettävän tällaisessa yhteydessä verbiä "tuppaa". Tää on vähän sama asia kun puhuit hampurilaisista roiskeläppinä - kukaan ei sinänsä kiellä käyttämästä ilmaisua siinä asiayhteydessä, mutta silti, kaikista sanoista joita olisit voinut käyttää, onnistuit valitsemaan just sen asiayhteyteen pikkuisen sopimattoman joka sitten tekee koko lauseesta vähän pliisun:D mutta ei se maailmaa kaada silti, ja kieli muutenkin jatkuvasti muuttuu ja kehittyy, joten tee mitä tykkäät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi4.2.16

   Kyl se meillä porissa pakkaa olee niin et "pakkaa" sanaa käytetään muussakin kun tommosessa sanonnassa..

   Poista
  2. Pakkaa on niin poria!!!! :-D

   Poista
 9. Anonyymi4.2.16

  kuka kiinnittää oikeesti noin paljon huomiota tollasiin asioihin :D en mä ainakaa olis kertaakaa huomannu mitää tollasii sanoja ellei täällä niitä olis ollu joku suurennuslasin kanssa ollu bongailemassa :D kaikki sanavalinnat on kuitenkin ihan ymmärrettäviä ollut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi4.2.16

   Mä on ihan samaa mieltä. Joillakin vaan pakkaa olemaan tarpeen tutkailla tekstiä suurennuslasilla. Uskon, että sun äikkä menee oikein hyvin näistä lipsahduksista huolimatta tai juuri sen takia...

   Poista
  2. Mää jätän nää mielipiteet nyt vaan tähän, enkä kommentoi kenenkään sanottavaa enää yhtään millään. Arvostan jokaista mielipidettä yhtä lailla ja koitan ottaa kaikista "moitteista" opikseni :-) Kiitos teillekin molemmille kommenteista <3

   Poista
 10. Anonyymi12.2.16

  Joo, älä Emmi ota näistä itteesi, negatiivisia kommentteja voi tulla vaikka olisi kuinka kiva ja mielenkiintoinen postaus :) Tsemiä kirjoituksiin ja kevääseen!

  VastaaPoista