keskiviikko 10. helmikuuta 2016

MY WEEK - TIISTAI

7:20 - Se kirottu pirinä alkaa. Ei olis kannattanu taas valvoa niin myöhään pelaillen sitä kirottua peliä...

7:28 - Vihdoin alhaalla. Alan syöttää veljelle jogurttia ja laittamaan sitä kuntoon tarhaa varten. Keitän itelleni kahvit.

7:45 - Istun alakerran nojatuolilla silmät ristissä ja kahvi kädessä. Että nää aamuherätykset tekee kipeetä.

7:55 - Alan valmistella aamiaista. Inkiväärishotti, vitamiinit, puuroa lisukkeineen. Laitan edellisen päivän videon latautumaan youtubeen.


8:14 - Vihdoin syömässä! Eikä mee kauaakaan, niin se mahassa kurninut nälkä on taltutettu.

8:33 - Makaan yläkerran sohvalla kirjojen kanssa ja tarkennan mielessäni vielä päivän lukusuunnitelmaa. Luen ekasta yhteiskuntaopin kirjasta viimeiset kolme kappaletta ja yhen abi-kirjan sanaston espanjasta. Sitten vasta pidän tauon!

9:57 - Kestipä mulla kauan! Pidän kymmenen minuutin mittaisen vessa-youtubetsekkaus-pelitauon ja jatkan lukemista saksan merkeissä keittiön pöydän ääressä.

11:07 - Saksan sanat tsekattu ja päätän sittenkin espanjan kuuntelun sijasta kuvata eilisen paketin sisällön ja alkaa laittaa itseäni valmiiksi. Sen jälkeen tietää ainakin paljonko sitä aikaa todellisuudessa on ennen kuin pitää lähteä koululle.

11:25 - Kuvat otettu ja nyt meikkauksen pariin. Video on ladannut vasta 66 prosenttia ja siinäkin on kestänyt jo kolme ja puol tuntia. Saankohan mä tota ikinä ladattua Youtubeen?


11:51 - Mä oon valmis lähtöön, mutten lähdekään vielä. Painun alakertaan tekemään itselleni ruokaa - samaa smoothieta kuin edellisenä iltana. Unohdan ensin laittaa joukkoon heraa, mutta mausta tunnistan, että joku on vialla. Manaan hajamielisyyttäni ja teen äkkiä smoothien valmiiksi.

12:09 - Päädyn loppupeleissä sittenkin tekemään ensin espanjan kuuntelun. Äikälle jää sitten vielä kiva kertaushetki ennen lähtöä.

12:49 - Kuuntelu tehty ja koira ulos. Tässähän on vielä hyvin aikaa!

13:32 - Kimpsut ja kampsut pakattu, nyt hakemaan työkamoja keskustasta ja siitä yhteiskuntaopin kertaukseen.


15:24 - Vähän löyty muokattavaa eilisen my daysta... Ei muutakun painetaan deletestä ja illalla uusiks. Tän päivän puolella kun vaan sen videon sais ladatuks!

16:38 - Äkkiä muokkaamaan eka my day-video kuntoon ja töiden pariin. Hyvin alkoi tää my week...

18:45 - Työt ohi ja Eltsu odottaakin mua ulkona. Nyt suunta meille ja hengataan pari tuntia veljen kanssa, jotenkin on käynyt silleen että Eltsu ei vieläkään oo nähnyt meidän Ipiä!

21:48 - Lähen heittämään Eltsua kotiin. Sitten alkaakin rukoilu, että video latais vielä tän päivän puolella tubeen. Loput my week-postaukset tulee ajallaan, tää on luvattu juttu! :-D

23:05 - Viimisetkin iltapala-Skyrit syöty, kasvot ja hampaat pesty ja keskiviikko kelattu päässä läpi. Nyt on aika heittää aivot narikkaan ja pelata lempipeliä (Cooking Fever, ladatkaa!!!) vielä hetki ennen nukkumaan menoa.


Eilinen raapustettuna ylös, olkaa hyvä! Olisko muuten mitään ideaa kuvittaa seuraava tekstiversio snäpeillä? Yay or nay?

Ja maanantain video löytyy täältä, se jäi varmaan aika monella näkemättä, sillä sain sen vasta myöhään eilen ulos!

Huomenna taas videota, nyt ciao!

♥:Emmi 

2 kommenttia: