perjantai 12. helmikuuta 2016

MY WEEK - TORSTAI


Mitäs mun torstaihin kuuluu? Heräilin siinä seitsemän jälkeen taas (en kylläkään niin pirteänä) ja laitoin pikkuisen tarhakuntoon. Kasin aikaan oli mun vuoro syödä aamupalaa ja tyypillisesti puuroa lappasin kaksin käsin, niin kuin joka aamu ;-) Inkiväärishottejakin tuli tällä kertaa kahden verran, sen verran tuli appelsiinista mehua!

Reippailin aamulla työjuttujen parissa käymään tossa lähistöllä ja luin ylppäreihin, kunnes kello alkoi tulla about 12. Äkkiä salille ja kunnon treeni vaan käyntiin. Päivän treeni oli aika pakarapainotteinen, puolen tunnin aerobisen lisäksi treenasin sumomavea, askelkyykkyä, sekä erilaisia pakaralle kohdistuvia "pikkuliikkeitä." Treenailin loppupätkää treenistä meiän salin yläkerrassa, jossa on enemmän vaan kahvakuulia, patjoja, bosu- ja jumppapalloja ym. ja yks toinen treenari jopa huomautti et näyttää jotenkin erityisen raskailta liikkeiltä. Naureskeltiin siinä joku tovi ja sanoinkin että kyllä ihan kivasti polttaa pakaraa! :-D Saa nähdä millasta on tänään puuduttaa pyllyä salissa...


Tosiaan, puurohan sopii ihan mihin tahansa väliin päivästä ja niimpä söin sitä myös lounaaksi... Ennen salia vedin ihan pienen annoksen rajulla ja mussuilla ja ompun kylkiäisiksi, hyvä tankkaus ennen pyllyn kituutusta ;-) 

Voin sanoa, että tuli hieman kiire treenien jälkeen. Olin kotona about 14:10 ja klo 15 alkoi työt (=pitää olla n. 10min ennen paikalla). Lopputuloksena kävin nopeen suihkun, söin ruokaa, puin, meikkasin ja mitä muuta samaan aikaan. Ehdin kuitenkin! 

Suurinpiirtein 16:45 olinkin jälleen kotona ja että mua väsytti! Lanhasin sängyllä päälle tunnin, söin (taas) ompun ja yhen Skyrin ja sitten painelin moikkaamaan paria kaveria ja siitä ruokakauppaan. Tarkoitushan oli lukea tota äikkää ja iltaan asti kattelin niitä kirjoja, mutta mitä mä sain aikaseksi... En kerta kaikkiaan mitään :-D


Ruokakaupasta tein niin uskomattomia löytöjä!! Katsokaa tota uutta Valion rahkaa. Täytyy antaa sille kyllä pointsit. Seuraavaksi toi smoothieen, on varmaan muuten aivan sairaan hyvää!

Hyvä kun olin ennen kaheksaa palannut kotiin ruokakaupasta. Taas vaihteeksi löytyi selkeästi lukemista parempaa tekemistä = puhelimessa juoruaminen ja snäppäily. Jotenkin "mitään ei oo enää tehtävissä"-asenne on vallannut mut jo pari päivää sitten ja oon antanu vaan mennä :-D Koko illan mietin syyllisenä, että pitäiskö ne kirjat oikeasti avata, mutta ei vaan tunnu siltä. Näillä mennään mitä on!


Ja nimenomaan eväistä sama! Näillä mennään mitä on :-D Tällä kertaa mennään naposteluperiaatteella. Tomsuja ja viinirypäleitä, kalkkunaleikettä, riisikakkuja ja proteiinipatukka. Vettä tietenkin! Voi myös olla, että haen aamulla kaupasta pepsiä, sen nyt näkee sitten myöhemmin ;-)

Viime päivien suurin huolenaihe on ollut mun rakkaimpani! Hän on oksennellut lähemmäs kymmenen kertaa viimeisen parin päivän aikana eikä muutenkaan oo ollut ihan parhaassa vireessä :-( Olisin muuten jo ihan törkeen huolissani, mutta Ekulla on ollut ennenkin vatsa kipeenä, eikä tosiaan vaan kerran. Täällä mä oon hänestä pitänyt huolta viimeiset päivät ja koittanut saada poikaparan syömään... Kohta mennään lääkäriin jos ei ala poika parantua! Katsokaa nyt toista, puolivälissä matkaa täytyy pysähtyä, vaikka normaalisti portaat mennään ihan ketterään oli suunta kumpi tahansa!

Kympin jälkeen alkoi jo pikkuhiljaa valot sammua ja tää tyttö meni unten maille. Ihan kiva, että väsymyskin joskus painaa iltaisin, eikä valvota ihan puoleen yöhön saakka!

Huomenna jälleen videota, pysykää kuulolla!
♥:Emmi

2 kommenttia:

  1. Anonyymi12.2.16

    Jos koira oksentaa kovin niin siltä pitäis päinvastoin ottaa ruoka pois esim. yhden päivän ajaksi ja yrittää pikku hiljaa sitten uudestaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep tiedän, tätä onkin jatkunut nyt kolmisen päivää ja eilen yritin antaa sille taas ruokaa :-(

      Poista