sunnuntai 14. helmikuuta 2016

MY WEEK - LAUANTAI

8:39 - Herään Iipon kiljuntaan ja meteliin alakerrassa. Lampsin sinne pikkuhiljaa edelleen pikkasen väsyneenä.

9:26 - Yritän syödä omaa puuroani ja samaan aikaan muokata videota ja ruokkia veljeä. Aika multitasking, mutta kyllä tästä selvitään!

10:15 - Veli heitetty mummilaan ja painelen kotiin. Pakko käydä tsekkaamassa, löytyykö kaapista kaikki päivän leipomuksia varten. Sitten vois mennä kauppaan ja alkaa pikkuhiljaa lueskella.

11:12 - Kaupassa. Korista löytyy jo irtokarkkeja, fariinisokeria, suklaata ja homejuustoa. Homejuustoa siis siksi, että sovittiin tekevämme aamubrunssi äitin kanssa huomenna ystävänpäivän kunniaksi.


11:45 - Aloitan päivän luku-urakan pikkuhiljaa yhteiskuntaopilla. Välissä voi vähän vaikka leipoa ja sitten taas lukea, eiks vaan? ;-)

13:05 - Anna ja Victor soittaa meiän ovikelloa. Lainaan Annalle mun tanssikenkiä wanhoihin ja lahotaan toista tuntia meillä jatkaen mun kesken jääneitä leipomisia.

15:11 - Ranskalainen kuski starttaa auton kohti Puuvillaa ja meen ihan pierun näköisenä Annan makutuomariksi koruostoksille. Samalla ostan itselleni uudet rintsikat, viime kerrasta onkin hetki!

16:40 - Heseateria! Apua, edellisestä on valehtelematta varmaan kolme neljä vuotta! Meinasin vaan ottaa ranskalaiset, mutta falafelhamppari kuulosti niin hyvältä ja päädyin siihen... Olihan se hyvää, mutta aivan hirveä olo jälkeenpäin! Seuraavaa heseateriaa saakin sitten taas odotella...


17:32 - Nähdään vielä vaihtarikaverit keskustassa ja lähdetään sitten kotia kohti. Mulla jäikin lukeminen vähän kesken...

18:00 - Alan paahtaa hullunlailla saksaa ja viimeistä abisanastoa. Tuntuuhan se ihan tuskalta, mutta joskus vaan täytyy...

19:11 - Saksan jälkeen yritän lukea espanjan verbejä, mutta homma menee ihan leikiksi. Vaihdan lukemisen meikkaamiseen ja turhanpäiseen hengailuun.

20:14 - Eltsu laittaa viestin, että on melkein meillä ja meen sitä kävellen vastaan. Hengataan melkein puoltoista tuntia meidän keittiössä syöden ja jutellen. 


21:35 - Lähdetään Eltsun kanssa ulos vähäksi aikaa. Nähdään parit kaverit ja sen sellasta, ei mitään ihmeellistä.

23:50 - Kotona ja katsotaan äitin kanssa illan Miljonääri-jakso. Toi vaan on niin hyvä ohjelma!!!

00:45 - Nukkumassa. Mua väsyttää vaan niin paljon, että sammun ihan samantien.

♥:Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti