perjantai 5. helmikuuta 2016

BUTTERMILK PANCAKES

*Yhteistyössä nu3

Niinkuin sanoin jo eilisessä suosikkipostauksessa, koin itseni hiiiieman haastetuksi tän nu3 performance whey-heraproteiinin* kanssa. Maku sitruunapiimä. Mitä erikoista siitäkin väsäisi? Päätin kuitenkin ottaa härkää sarvista ja kehitellä jotain, ihan vaan sellaista mitä sillä hetkellä mieleni teki.

Päädyin uunipannariin. Musta on tullut niin sotkija, että heittelin vain aineita sekaan ja koitin saada hyvää lopputulosta. Onnistuin! En ole ikinä tehnyt näin hyviä pannareita, uunissa enkä pannulla - siis terveellisistä ainesosista. Osasyynä on varmaan nu3-tuotteet. Vaikka mä olisin kaikki omilla pennosillani ostanut, niin kehuisin silti. Näin laadukkaisiin tuotteisiin en oo meinaan hetkeen törmännyt!

Mitä mä siis laitoin näihin?

4 kuvassa näkyvään palaseen tarvitset:
2 munaa
50g maitorahkaa
3/4 prk mangososetta
1rkl hunajaa
0,5dl nu3 sitruunapiimä-proteiinijauhetta* (muukin hera toimii!)
60g kaurahiutaleita tai 50/50 kaurahiutaleita ja kauramannahiutaleita
0,5tl leivinjauhetta

Sekoita sähkövatkaimella munat ja hera. Lisää rahka, mangosose ja hunaja. Sekoita taas. Lopuksi lisää joukkoon vielä kaurahiutaleet ja/tai kauramannahiutaleet. Niin ja sekoita. Kaada leivinpaperilla vuoratulle vuoalle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 15-20 min, tai kunnes pinta on ihanan oranssi ja pannari näyttää valmiilta ;-)

Laskin muuten myös makrot ihan huvikseni ja aika hyvältä näyttää! Yhdessä kuvassa näkyvässä palasessa on siis 112 kilokaloria, 11g proteiinia, 9g hiilareita ja vain 3,6g rasvaa. Siis ihan mahtava välipala tai vaikka aamupala ;-)

Pistäkääpä kokeillen ja kertokaa mitä diggailitte, nyt hyvää viikonloppua!! 

♥:Emmi


Made some Finnish oven baked pancakes with this healthy recipe:

For 4 pieces:
2 eggs
0,5dl whey (I used this nu3 buttermilk whey)
50g quark
80g mashed mango (kids food!)
1tbsp honey
60g oat flakes
0,5tsp baking powder

Mix everything with an electrical mixer and put into 200-degree oven for 15-20 minutes or until it looks ready and orangeish.

Try it out and tell me how you liked it!

xx Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti