tiistai 9. helmikuuta 2016

MY WEEK - MAANANTAIVaikeuksien kautta voittoon, tai no... niinhän sitä sanotaan. Sain ekan version ladatuksi tossa päivän aikana, mutta siinä oli ihan kauheita juttuja muokkauksen kannalta ja piti pistää koko homma uusiks. Illaksi menin töihin ja sitten vahdin pikkuveljeä ja tää video on ladannut nyt seiskasta saakka... Vihdoin valmista!

Vähän ehkä kankea alku, mutta loput tän viikon my dayt tulee sitten ihan "järkevään" aikaan viimeistään iltapäivään mennessä :-)

Hyvät yöt kaikille!

♥:Emmi

4 kommenttia:

 1. Anonyymi10.2.16

  Oi kiva! Ootan innolla muita viikolla tulevia postauksia :) kysyisin ihan kun itseni kautta kiinnostaa, että syötkö leipää? Tai onko sulla siihen joku että montako palaa esim.per päivä tai jotain? Palailen ehdottomasti huomenna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja anteeks et on vähän kestänyt tää vastailu :-) Syön leipää, joskus enemmän ja vähemmän eikä mulle oo mitään ehdotonta rajaa siihen. Ehkä kuitenkin kolme palaa on yleinen maksimi, joskus neljä :-) Joskus en sitten syökään lainkaan esim melkein viikkoon!

   Poista
 2. Anonyymi10.2.16

  Oi olit laittanu tohon mun kommentin! :) Ihanaa että diggaat näistä kommenteista :) Piti vielä sanoa että ihania on ollu tää maanantai ja tiistai postaukset! Ja snäpeillä vaikka seuraava tekstipostaus! :) Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai, kommentit on parhaita! :-) Kiva juttu, että tykkäät!

   Poista