sunnuntai 7. helmikuuta 2016

WHEN WE STILL HAD SNOW...


Sunnuntaiterkkuja täältä kotisohvalta! Ihanan ihanainen viikonloppu taas takana, vaikken mitään ihmeellistä olekaan tehnyt. Perjantaina oltiin katsomassa kahden nuoren lahjakkuuden näytelmää Elviran kanssa, eilen leivottiin kinderpiirakkaa ja loppuilta meni Aliaksen parissa. (voitin varmaan ekaa kertaa elämässäni????) Tänään nukuin melkein kymmeneen ja nyt oon ehtinyt jo tehdä yhden kuuntelun ja lukea muutamia sanastoja. 

Tällä hetkellä? Hengaan pikkuveljen kanssa kotona ja raapustelen tätä. Tarkoituksena olis tänään vielä ehtiä tekemään yks tekstitaito ja lukea vähän yhteiskuntaoppia. Samalla valmistelen ens viikon juttuja koulun, töiden ja blogin osalta, jotta kaikki sujuu taas vähän helpommin ens viikolla ;-) Alankin huomenna kuvaamaan my week-postauksia, jonka ekan osan saatte nähdä tiistaina... En siis halua julkaista postauksia myöhään illalla, josta syystä saatte heti aamusta nähdä aina edellisen päivän tapahtumat. Puoliksi videoita, puoliksi kuvina. Näätte sitten tiistaina ekan!

Mun viikko ei näillä näkymin tule olemaan mitenkään ihmeellinen, mutta saatte kokea ainakin perjantain tekstitaitopäivän ja ehkä jotain ystävänpäiväjuttujakin. Muuten mennään aika perusarkirytmillä, mutta mä oon kyllä ihan sairaan innoissani tästä! Jollain tapaa haluisin kuvata koko viikon videoita, mutta ehkä vaihtelun vuoksi teen vuoropäivinä kuvia ja videoita... Mitä te ootte mieltä?

Mä jätän nää kuvat nyt tähän ja painun katsomaan lastiksia veljen kanssa. Huikeeta sunnuntaita kaikille, älkää kaatuilko tuolla ulkona niinkuin mä (joka on kaatunut jo kahdesti 24 tunnin sisällä :-D)...

♥:Emmi

PS. Jos missasitte mun tän hetken lempibiisit eilisessä postauksessa, sen löytää täältä!


JEANS - H&M
COAT - Primark
SNEAKERS - Nike (gifted from Def Shop!)
BEANIE - from London

Heyyyy! Have you had a good weekend? I have although I've done nothing special. I've been hanging out with friends as well as studying a lot as normally. Next week won't be any different althoug I'll have "my week" on the blog. I'll do vlogs and blogs about my day but this time I think it'll only be in Finnish... You can still try to watch my videos ;-) If I have any spare time I could think about doing subtitles as well! But we'll see, we'll see...

Today I've already been studying for a while (I woke up at 10am which for me is reaaalllyyy late!) and now I'll hang out with my brother for a couple of hours. Then it's time for more studying for this Sunday and nothing more. Excited and afraid for the upcoming week tho, I'll have my first exam!

All for today, see ya tomorrow again!

xx Emmi

8 kommenttia:

 1. Upeita kuvia ja aivan ihana tuo takki! <3 http://aliisannika.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 2. Anonyymi7.2.16

  miten luet äikän tekstitaitoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tehnyt muistiinpanoja eri asioista (esim. argumentaatio-, runo- ja kuva-analyysi, tyyli, kirjallisuushistoria, tekstitaito ns. "pähkinänkuoressa" jne.) ja sitten oon vaan kirjoitellut tekstitaitoja itselleni kirjoitusmoodin ylläpitämiseksi. Mulla on myös äikän abikirja ja Ylioppilastekstejä 2015 ja niitä oon alkanut selailla ja selailenkin muistiinpanojen lisäksi vielä tällä viikolla :-) Kuitenkin, tekstitaitoon on aika vaikea valmistautua :-/

   Poista
 3. Anonyymi8.2.16

  Miten voin harjoitella ruotsin kuunteluun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen lukenut teemasanastoja sekä kurssikirjoista että abikirjoista. Sitten oon lainannut aika paljon kuunteluita kotiin! YLE X3M-radiokanava ja ihan ruotsinkieliset tv-sarjat on myös hyvää harjoitusta! Tsemppiä sulle kuunteluihin!! :-)

   Poista
 4. Anonyymi8.2.16

  Mun mielestä sopisi vaikka kaikki my week -postaukset ois videoina! Niitä on aina mukava kattoa :) Ja varsinkin perjantai päivä videona ois kiva! Jos viitsisit kommentoida edes lyhyesti tekstitaidon koetta silloin, kun täällä aika monta abia löytyy ;D Täälläkin yksi kohtalon toveri siis. Onnea kokeisiin ja my week -rutistukseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Laitan nyt puolet ja puolet, noitten videoiden kuvaaminen on nimittäin loppupeleissä aika rankkaa :/ Ja perjantai on videolle tulossa just sen takia, että saan sitten puhuttua teille tekstitaidosta :-) Kiitos ja samoin sulle!!<3

   Poista