maanantai 22. helmikuuta 2016

MONDAY BRUNCH


 Huikeeta maanantaita kaikille! Täällä ollaankin jo aloiteltu hiihtolomaa ihan mahtavissa merkeissä, kun Eltsu tuli meille eilen yöksi. Tänään aloitettiin maanantaiaamu kunnon brunssilla puolen päivän aikoihin, on muuten aikaa viime kerrasta! En oo vaan aikoihin jaksanut vääntää mitään kunnon brunssia ja voin sanoa, että kyllä nyt maistui hyvältä ;-) Tähän viikkoon taitaakin kuulua myös vähän enemmän tän tapaisia aamupaloja, sillä keskiviikkona starttaa matka kohti Kööpenhaminaa, vaikka Tanskaan saavutaankin vasta torstaina.

Nyt pitäisi tässä alkuviikon aikana saada elämä järjestykseen, siivoilla, treenailla ja päntätä ennen kuin jatketaan elbailua ja muuta lomailua vielä loppuviikko. Kaikkia kivoja (vaikka ei välttämättä mitään isoja juttuja) taas tulossa ja mä oon tietysti taas niin innoissani. Ainoa harmitus taitaakin olla, että hiihtoloman laskettelut ja muut perinteiset jää mun osalta tänä vuonna väliin. Aina ei ehdi, joten lasketellaan sitten joskus toisten!

Mitäs teillä on suunnitelmia hiihtolomalle? Aiotteko lähteä reissuun, lepäillä, ulkoilla, opiskella vai mitä on mielessä? Kertokaa ihmeessä suunnitelmistanne, mua oikeasti kiinnostaisi tietää :-)

Nyt lähetään käymään Puuvillassa ja sitten hyökkään koulukirjojen kimppuun, ihan mahtia viikonalkua kaikille!

♥:Emmi

2 kommenttia:

 1. Anonyymi22.2.16

  Itellä ei oo suuria suunnitelmia, unohdin meinaan koko hiihtoloman kun lukuloma jo päällä :D ainakin uimaan pitkästä aikaa pitäs mennä ja ehkä jotain lukeakin (vielä palaudun abiviikosta.. :D) Heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin pitäis lukea, mutta ens viikolla sitten! Täälläkin ollut vielä alkuviikon pieni palautuminen päällä, mutta eikö se kuulu asiaan ;-) Hurjasti tsemppiä sulle!!

   Poista