lauantai 20. helmikuuta 2016

GO-TO LOOK - HELMIKUU 2016


Tänään pääsette vihdoin näkemään meikin, jota kuvailin teille viime sunnuntaina kipeänä. Ennen kuin alotatte meikin tekoa, tehkää omin avuin kulmat ja pohjameikki valmiiksi. Tällä kertaa en ohjeista teitä siihen, mutta jos jommasta kummasta ootte erikseen kiinnostuneita niin huikatkaa!

1. Lisätkää ensimmäisenä poskipuna. Tähän sopii mun mielestä kaiken parhaiten joku ihanan korallinen sävy, eli ei mikään liian oranssi muttei myöskään liian pinkki. Mä käytin tätä Cocopandalta saamaani bareMineralsin poskipunaa sävyssä Vintage Peach.


Sen jälkeen siirrytään tärkeimpään, eli silmämeikkiin. Mulla on käytössä Urban Decayn Naked 2-paletti, mutta samantapaisia sävyjä löytyy onneksi muualtakin.

2. Ensin levität liikkuvalle luomelle paletin sävyä Verve tai vastaavasti vaaleanhopeaa/harmaata sävyä. 


3. Tämän jälkeen lisäät "luomivakoon" kuvan mukaisesti paletin sävyä Pistol tai vastaavasti tummanharmaata/hopeaa sävyä. Muista häivyttää!!


4. Lisää samaiseen kohtaan kuvan osoittamalla tavalla paletin aivan pikimustaa sävyä Blackout. Häivytä todella selkeästi käyttäen apuna sävyjä Pistol & Verve.


5. Viimeisenä luomiväreistä lisätään paletin täydellistä korostussävyjä Bootycall sekä kulmaluulle että silmien sisänurkkiin. Muista häivyttää myös tässä vaiheessa!


Luomivärien jälkeen on aika eyelinerin ja ripsivärin. Eyelinerina mulla toimii aiemminkin nähty Maybellinen Master Precise eyelineria ja ripsarina edelleen Benefitin They're real!

6. Käytä tummanruskeaa/mustaa (mieltymyksesi mukaan) eyelineria ja tee sillä normaalit, hieman paksuhkot rajaukset. 

7. Lisää myös ripsaria mielesi mukaan ;-)


7. Viimeinen silaus on punainen huulipuna. Mulla on käytössä myöskin Cocopandalta saatu theBalmin Mia Moore-huulipuna, jolla saa kyllä täydellisen lopputuloksen!


Tältä näyttää siis lopputulos tällä kertaa! Mä rakastan kokeilla uusia iltameikkejä ja tällä kertaa sain tällaisen aikaan. Tätä voi kokeilla ihan mihinkä tahansa juhliin ja vaikka punaiset huulet onkin mun lemppariosuus tässä, voi ne vaihtaa vaikka johonkin kevyempään ;-) Toivottavasti testailette ja kertokaa ihmeessä omat vinkkinne iltameikkiin!

Teille kaikille yhteiseksi saatte vielä Cocopandalta -15% alennuskoodin heidän verkkokauppaansa. Koodilla Emmi0116 pääsette siis shoppailemaan vielä vähän edullisemmin ;-) Koodi on voimassa kuun loppuun saakka!

♥:Emmi

2 kommenttia: