torstai 25. helmikuuta 2016

THROWBACK ABIVIIKKOON


Mulla jäi vielä muutama kuva penkkaripäivältä ja samalla tuntuu, että abiristeilyn jälkeiseltä koomalta en ehkä saanut hehkutettua tarpeeksi viime viikon kulkua. Pahoittelen, etten saanut kuvattua penkkaripäivältä my day-videota ja vaikka se vielä aamulla kävi mielessä, tuntui kuitenkin paremmalta jättää kameran käyttö vähän vähemmälle. Sai ainakin nauttia enemmän siitä fiiliksestä. Mä toivon, että teille kuitenkin välittyy jotain myös tekstin muodossa.

Keskiviikkona eli potkiaispäivänä olin aivan uupunut. Takana tekstitaito ja neljät kuuntelut ja samalla juhlintafiilis alkoi nousta kaiken sen stressaamisen jälkeen. Ei enää kuunteluita, nyt saa lepäillä hetken! Loppuviikosta oli tulossa pitkä ja unohtumaton. 

Meikkailin kotona ja menin jo alkuillasta keskustaan. Rillossa tuli vietettyä alkuilta ja eksyttiin sitten ihan paalupaikallekin Beer Hunter'siin ja kieltämättä tykkäsin siitä menosta! Kaikki (ainakin melkein) meidän abeista oli paikalla, ihan mahtavaa. Sain myös tittelin: vuoden traveller ja bloggaaja!! Tietenkin olin aivan otettu ihan vaan siitä, että mua joskus muistetaan tollasessa! Tittelikään ei ollut huono ;-)


Kinossa meni loppuilta ja vaikka Teflon Brothers jäi kahta ekaa biisiä lukuunottamatta täysin kuulematta, oli ihan mahtavaa ees viettää paikan päällä se pari tuntia. Mä pääsin kyydillä kotiin jo puol kahden jälkeen (kiitos sen ei tarvinnut mennä taksilla!!) ja nukkumassa olin jo kahdelta. Ihan mahtavaa, riitti sitten sitä energiaa penkkaripäivälle ;-)

Aamulla eka kysymys äidiltä: "Mikä on olo?!" ja mä olin ihan kuin uudestisyntynyt!! Energiaa oli vaikka muille jakaa ja fiilis katossa. Nytkö ne penkkarit jo on?! Koululle kasin jälkeen ja salitilaisuus heti päivän alkuun. Siitä kahvittelemaan ja sitten haalarit päälle. Kierreltiin vanhalla alakoululla heittelemässä karkkeja ja näin jopa vanhaa opettajaa! Niin nostalgista ja ihanaa, en mä kestä!! 

Puolen päivän aikaan oli omakin koulu kierrelty ja mentiin pitämään salitilaisuutta lukion ykkösille ja kakkosille. Sieltä kipitettiinkin äkkiä rekkoihin ja kauan odotettu ajelu sai alkaa. Mulla ei ollut rekassa sormia lukuunottamatta yhtään kylmä ja meidän rekassa ainakin laulettiin ihan täysillä, joten fiilis oli katossa kokoajan! Oli ihana nähdä joka paikassa tuttuja ja meidän Iiro oli aivan ihana, fiiliksissä joka kerta kun huusin ja hymyilin sille!


Penkkaripäivän illan vietin täysin kotona palautuen. Ajelujen jälkeen itse asiassa otin oravapuku päällä kahden tunnin päikkärit, jolla jaksoi hyvin iltaan. Pitihän sitä vähän palautua ennen risteilyä. Ei mulla ainakaan olis ollut energiaa mennä ulos kahtena iltana putkeen, joku raja mullakin! :-D

Perjantaina oli outo fiilis, eikä yhtään tuntunut siltä, että pitäisi risteilyllekin lähteä. Mulla oli etukäteen vähän sellainen fiilis, että olisiko koko risteily pitänyt jättää täysin väliin, mutta jälkikäteen voin sanoa, että oli kyllä kivaa! Apulantaa siis lukuunottamatta ;-) Ja ehkä sitä aamun koomailua, silloin ei ehkä olo ollut hehkeimmillään! 

Mulla ei ollut risteilyllä ihan sitä tiettyä "omaa porukkaa" vaan majoituin muutaman ei-niin-läheisen kaverin kanssa samassa hytissä. Silti sain viettää illan hyvien kavereiden ja niiden omien Psylliläisten joukossa, vaikka kaikkien kanssa en oo aiemmin hirveästi hengaillutkaan. Oli ihan mahtavaa kaikkien niiden kanssa, jotka mun kanssa illan aikana oli tai edes moikkaili!


Vaikka ton risteilynkin hinta oli sen 150 euron paikkeilla ja melkein toinen huntti tuli kulutettua itse paatissa, oli se kyllä ihan sen arvoista. Jos täällä vielä joku epäröi ens vuoden abiristeilylle menoa, niin tän vuoden epäröitsijänä voin kehottaa kaikkia kyllä menemään. Et tuu pettymään ;-)

Tällainen oli mun huikea abiviikko kokonaisuudessaan ja vaikka toisaalta (ihan hyvinvoinnin takia) on hyvä, että se on vaan kerran elämässä niin silti palaisin siihen keskiviikkoon ja jännitykseen heti ihan mielelläni. Nauttikaa, ne kenellä se on vasta edessä! Me muut voidaan nyt vaan verestellä niitä hyviä muistoja penkkarirekasta, potkiaisista ja risteilylaivan heiluvalta kannelta ;-)

♥:Emmi

6 kommenttia:

 1. Anonyymi25.2.16

  Mukavia muistoja...

  VastaaPoista
 2. Anonyymi25.2.16

  Laiva ei hirveästi heilunut, oli mukava matka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän oltiin kyllä vinossa yhdesää kohtaa ;-)

   Poista
 3. Anonyymi25.2.16

  Täytyykin alkaa säästämään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä nyt panikoi, ei se ihan niiiiiin hintavaksi välttämättä tuu :-)

   Poista