torstai 4. helmikuuta 2016

5 FAVES FROM JANUARY


Ensimmäisenä suosikkina haluaisin nostaa tän nu3-merkin heraproteiinin*, joka mulla on niinkin jännässä maussa kuin sitruunapiimä. Vähän varauksella lähdin tätä testailemaan juurikin sen makuvalinnan takia, mutta vie kyllä pisteet kotiin. En osaa oikein kuvailla makua, mutta hullulla tavalla tykkään siitä :-D Sopii siis juurikin juotavaksi sellaisenaan veden kanssa tai vaikka eräänlaisiin leivoksiin, joista lisää huomenna ;-)

My first January fave is this nu3 whey protein* with the flavor buttermilk. I had some expectations about the taste and I would've not believed that it really is this good! You can drink it just with water or use it for baking. More about that tomorrow!


Toisena pakko nostaa tää Fazer Alku Sadonkorjuupuuro, ensinnäkin siksi, etten oo saanut vielä hypettää tätä. Ja vielä sen takia, että se on niin hyvää! Normaaliin puuroon verrattunahan tämä on aika lailla tyyris ja siksi en meinaa korvata normipuuroa tällä ihan kokonaan, mutta kyllä joskus voi itseään vähän hemmotella ja ostaa peruskaurahiutaleiden sijasta tätä ;-) Mikä on teidän lemppari näistä Alku-sarjan puuroista?

Yes we have this gorgeous oatmeal in Finland. And yes it tastes amazing. In addition to oatflakes and that kind of stuff it also contains different seeds, for example pumpkin seeds. That why I reallyyyy love it!


Maidonvaahdotin on kyllä vanhana suosikkina päässyt tammikuussa uudelleen parrasvaloihin luku-urakan ansiosta. Tämä OBHNordican kymmenen euron ihme on kyllä tehnyt mun jokaisesta arkipäivästä luksusta, enkä oikeen tiedä enää miten ilman tätä eletään :-D Jokaiselle kahvihifistelijälle ihan must!

I bought my milk frothener a long time ago but it has again been in the spotlight on January because well, I need a lot of coffee whilst studying ;-) I don't even know how to live without it anymore!


Pipot, eikä vaan yks pipo ja muut talviasusteet on nostaneet päätään taas kylmien kelien ansiosta. Villasukat, huivit ja kaikenmaailman myssyt, sitä oikeesti aina unohtaa miten mukavia ne onkaan... Mitkä on teidän lempparit?

Beanies, oh those beanies. And other winter accessories as well, like scarfs and woolen socks. They've gotten back to back faves again due to those oh-so-cold weather conditions we've had. I didn't even remember how cozy they were until now?!


Tän oottekin jo nähneet, mutta eipä se mitään. Näätte vielä kerran, sillä kasvovoiteiden ja muiden lisäksi tää on mun talvikuivan naaman pelastaja! Tiettekö, kun meikin laiton jälkeen naama kuitenkin jostain vielä kiristää ja jää inhottava olo, vaikka pohjalla on kosteusvoidetta ja mitä vielä? Tää ihana Macin prep+prime-suihke kosteuttaa ihanasti naamaa ja vie viimeisenkin kireyden tunteen pois. Samalla se antaa meikille viimeisen silauksen ja vie vähän sitä mahdollista kakkufiilistä pois ;-)

Last but not least, a thing you've already seen. This Mac's prep+prime spay really saves my winter dry skin. When my skin still feels a little stiff after putting on my make up this really does the thing. It also minimizes the cakey feeling you may have on your face. Just try it out and you'll see!

Tässä siis mun tammikuun hypetysjutut. Mitä te hypetitte viime kuussa?

Nyt mä hypetän ainakin Antti Tuiskua, ihan huikea keikka!!!!!! *sydänsilmäinenemoji*

♥:Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti