sunnuntai 21. helmikuuta 2016

PENKKARIT 2016


Eka setti penkkarikuvia olkaa hyvät! Penkkarit olikin ainoa päivä näistä tän viikon hulinapäivistä, jolloin kamera edes eksyi mukaan ja onneksi silloin ees tuli niitä kuvia kunnolla räpsittyä. Torstai oli siis kokonaisuudessaan aivan huikea ja ikimuistoinen päivä kaikkine juttuineen. Samalla pakko sanoa koko viikosta, sillä tuun oikeasti (ehkä vähän sekä hyvällä että pahalla) muistamaan nää päivät loppuelämäni ajan! Potkiaiset oli iltana ihan huippu ja onnekseni sain yöllä jopa sen 4-5 tuntia unta, penkkareissa fiilistelin koko päivää ihan hulluna ja abiristeily oli kruunu koko hommalle. Ens viikolla saattekin kunnon kertomusta vielä lisäkuvien saattelemana, jos haluatte tietää jotain erityistä niin huikatkaa! 

Tulin eilen illalla yhdeksän aikaan kotiin ja en voi muuta sanoa, kuin että miten helpottavaa oli päästä kotisohvalle syömään itsetehtyä ruokaa ja sen jälkeen omaan sänkyyn nukkumaan. Rankat työt vaatii rankat huvit, mutta onneksi vihdoin sai myös kunnolla lepoa. Orastava flunssa tuli takaisin ja saatan olla huutanut ääneni pois abiristeilyllä, (ääntä ei tuu vieläkään täysin kunnolla...) mutta samalla oon niin ilonen ja onnellinen koko viikosta. Elämäni yks parhaita kokemuksia, mutta onneks tää on vaan kerran elämässä!

Nyt katse kohti koulukirjoja, uutta viikkoa ja Kööpenhaminaa! Palataan taas huomenna ;-)

♥:Emmi

PS. Jos missasitte pari edellistä postausta, niin ylppärikirjoitus löytyy täältä ja meikkipostaus kera alennuskoodin täältä!

11 kommenttia:

 1. Anonyymi22.2.16

  Aika hassua et täällä hehkutat abiristeilyä, vaik siellä haukuit koko risteilyn aivan paskaks ja et oli virhe lähteä koko risteilylle... Ja kyllä huusit tämän korvani vieressä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetkonen.... Oon kyllä haukkunut Apulannan paskaksi mutta en koko risteilyä :-D Aika mielenkiintoista kyllä ja sekin vielä ettei tätä voi nimellä sanoa?

   Poista
  2. Anonyymi22.2.16

   Hyvä, että anonyymi tuli kertomaan tämän, niin ei itse tarvitse.

   Poista
  3. Anonyymi22.2.16

   Miten niin hehkuttaa risteilyä? Yks lause ja puhuu kruunusta. Se voi tarkoittaa montaa asiaa.

   Poista
  4. Niin humalassa en oo tuollakaan ollut, etten muistais asioita. Risteilyllä oli kivaa, oli myös paskaa mutta se ei liity itse risteilyyn vaan siellä sattuneisiin asioihin. Jos oon risteilyä jollekin "haukkunut" niin syy ei oo ollut siinä että koko homma olis ollut paskaa :-)

   Poista
 2. Anonyymi22.2.16

  Olipa bileet, kun jälkikäteen juttua riittää. Taitaa sulla harmi vaan olla lähelläs kurjia ihmisiä, mut älä huoli niistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks tiedän että kyseessä ei oo ykskään mun hyvistä kavereista, se riittää mulle! Ne läheisimmät ei olis vaivautunut laittamaan kommenttia tänne vaan olis tullut nauramaan whatsappissa tai päin naamaa!! :-D

   Poista
 3. Anonyymi22.2.16

  Mulle ainakin sanoit risteilyllä että sulla on kivaa mut tosiaan mainitsit että apulanta ei oo sun mieleen. Nälästä taisit vain mainita (ainoona negatiivisena asiana) :D - Annika

  VastaaPoista
 4. Anonyymi25.2.16

  En ite kuuntele ollenkaan apulantaa tai sen kaltaista musiikkia, mutta tykkäsin keikasta kovasti! No ehkä vähän kännätti niin sekin saattaa tietysti olla syynä mutta kumminkin:-D onneksi siellä kumminkin soitettiin ihan muuntyyppistä musiikkia muun illan ajan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot niin oikeassa! :-D Muhun ei vaan toi Apulanta yhtään iskenyt, vaikka muutaman biisin tiedänkin...

   Poista