torstai 18. helmikuuta 2016

WINTER BASICS


Turnauskestävyysviikko onkin jo vauhdilla käynnissä ja kuuntelut takanapäin. Niistä ja tekstitaidosta saatte oman höpöttelypostauksen vielä tällä viikolla, nyt keskitytään juhlimiseen ;-) Fiilis alkoikin jo ennen keskiviikon kuunteluita olla sen mukainen, että voitais jo lopettaa tää pelleily ja ruveta hommiin... Enää kirjalliset jäljellä ja fiilis on mahtava!

On tää silti vaan hektistä aikaa. Jotenkin viime perjantaista asti on kokoajan ollut pieni jännitys ja täpinä päällä ja samalla, kun on paljon muutakin tekemistä niin pitäs hoitaa kuuntelut ja muut. Loppuviikko menee aika kiireessä ja ens viikolla oon pari päivää kotona, kunnes suunta on Helsinki ja Kööpenhamina. Rahat pitäis vaihtaa, pakata ja mitä vielä. Kiire on ihanaa ja toisaalta se pitää mut menossa, mutta samalla jännitän kokoajan, että jääkö jotain tekemättä.

Tästä viikosta ajattelin kuitenkin nauttia ihan täysin siemauksin (heh) ja ens viikosta myös. Tän ja ens viikon hulinoiden välissä ehtii ehkä vähän päntätä ja sen jälkeen sitten taas. Onneks mun tulevaisuus ei nyt kaadu tälllaiseen ;-)

Ainiin, asukuvilla on uus kuvaaja! Ihan hyvät ekat kuvat mun Ranskikselta!


♥:Emmi


JEANS, HAT & SHOES - Primark
COAT - H&M
TOP - New Yorker

2 kommenttia:

  1. Anonyymi19.2.16

    Kannattaa ottaa ilo irti noista abijutuista!

    VastaaPoista