keskiviikko 24. helmikuuta 2016

COPENHAGEN CALLING


Nyt tarvittais teidän apua! Hiihtoloma ei nimittäin oo hiihtoloma ilman reissua ja niinkuin oon täällä blogissa jo teille hölöttänyt, tänä vuonna suunnataan Tanskaan! Lähdetään siis tänään jo Helsinkiin ja yövytään siellä päässä yks yö ja aamutuimaan torstaina otetaan heti suunnaksi Köpis. Reissuun lähden siis yhden parhaimman ystäväni Elviran kanssa ja etenkin sen takia oon ihan fiiliksissä, eka reissu yhessä!! 

Varmaan saatattekin arvata, että reissun teemana on shoppailua, hyvää ruokaa, ihania kahviloita, vähän nähtävyyksiä ja ehkä hieman myös viiniä... Nyt haluankin tietää, onko siellä ketään Köpiksessä käyneitä?! Parhaat vinkit ihan kaiken suhteen otetaan vastaan nyt, sillä kumpikaan meistä ei oo siellä ennen käynyt!

Sain myös arvottua Cocopandan lahjakortin juuri ja arpaonni osui tällä kertaa leenavirta@gmail.com:lle. Onnea siis sinne! ;-) Mahtava kiitos myös teille ihan jokaiselle arvonnan hyvästä vastaanottamisesta ja osallistumisesta. Ihanaa järjestää se ihkaensimmäinen blogiarvonta! Ehkä arvotaan jotain joskus toistekkin ;-)

Mahtavaa keskiviikkoa, mä suuntaan nyt Helsinkiin!
♥:Emmi

6 kommenttia:

 1. Anonyymi24.2.16

  Oon ollut köpiksessä, mutta siitä on jo muutama vuos. Pieni merenneito on ainakin must nähtävyys! Ja sillon mäkkärissä oli mcflurry makuja hulluna, ni niitä voisin suositella jos sinne suuntaatte :D heh! Pyöräilijöitä sieltä ainakin löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo, merenneito käytiin kyllä tsiigaamassa! :-D Ja pyöräilijöistä oot niin oikeassa!!

   Poista
 2. Anonyymi24.2.16

  Tivoli kannattaa ehdottomasti käydä kiertämässä!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi24.2.16

  Haluatko lapsia?

  VastaaPoista