sunnuntai 28. helmikuuta 2016

GLUTAMIINISTA

*Yhteistyössä nu3

Tällä kertaa sain nu3-verkkokaupalta myös testiin L-Glutamiinia. Glutamiini on mulle ennestään aivan tuttu tuote, mutta en koskaan ole sitä kuitenkaan itse käyttänyt. Se on kehon oma aminohappo ja kaikista aminohapoista se tärkein. 

Lihasstressi, kuten esimerksiksi tulehdukset, leikkaukset ja raskas urheilu vähentävät glutamiinin määrää kehossa ja siksi kovaa treenaaville ja sairaudesta toipuville glutamiini on oiva ravintolisä. Siitä onkin tullut erityisen suosittua urheilijoiden joukossa ja kommentteja kuulleena en yhtään ihmettele.


Mä en enää jaksa vaan kuunnella ja ihmetellä ihmisten juttuja, haluan itse kokeilla samaa. Niinpä otin tällä viikolla glutamiinin käyttöön ja tulen pienen testijakson jälkeen kertomaan teille lisää. Tuntuuko erilaiselta, palautuuko paremmin, vai huomaanko mitään eroa? Onko glutamiini vain hifistelymömmöä muiden joukossa? 

Aloitin ottamaan glutamiinia ohjeistuksen mukaan, teelusikallisen päivässä n. 100 ml vettä sekoitettuna. Eihän se häävin makuista ole, mutta kuvittelin pahempaa! Kyllä tota ihan mielellään juo, varsinkin jos se auttaa ;-)


Me palataan glutamiinijuttujen kera siis myöhemmin, ehkä kuukauden päästä. Nyt haluaisinkin tietää, onko teillä kokemuksia glutamiinista? Kertokaa!

♥:Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti