tiistai 1. maaliskuuta 2016

COPENHAGEN PHOTO DIARYHeipparallaa! Sain vihdoin kerättyä teille parhaat palat satunnaisista Köpis-kuvista ja kieltämättä olis ollut vielä paljon lisääkin näytettävää. Meidän matka oli sairasteluista huolimatta täynnä tekemistä ja vaikka nyt jaksamisen takia vietettiin illat hotellilla herkutellen, ehdittiin nähdä ja kokea vaikka mitä.

Ekana päivänä alotettiin Strögetin alueen kiertelystä ja ainakin mä tein heti silloin suurimman osan shoppailuistani. Tuli huomattua, että Köpiksestä löytyy suurin osa samoista kaupoista kuin meillä Suomessa ja sen takia vaateshoppailuunkaan ei ollut mitään suurta hinkua. Ostin muutamia tarpeellisia juttuja, jotka näättekin sitten ostosvideolla vielä tällä viikolla.

Illalla istuttiin hetki yhdessä kahvila-baarissa lähellä Norreportia, taisi olla nimeltään Café Midtown Bar tai jotain tonnepäin. Kokeiltiin vesipiipun polttoa ekaa kertaa ja juotiin yhdet drinkit. Siihen jäi meidän hummailut tällä reissulla ;-)

Sama ilta päättyi kuuteen Dunkin' Donutsin donitsiin ja purkkiin benkkujenkkua ja seuraavana aamuna lähdettiin ajoissa jo kiertelemään nähtävyyksiä. Aloitettiin merenneidosta ja laskeuduttiin kohti marmorikirkkoa ja saavuttiin hyvissä ajoin kahdeltatoista Amalienborgin linnalle seuraamaan jonkinsortin marssintaa ja soittokunnan esitystä. Tän jälkeen lounastettiin taas Strögetillä ja jatkettiin shoppailua meikkiostosten merkeissä.

Kolmas päivä vietettiin Malmössä ja siitä luvassa vielä ihan omaa postaustaan. En osannut ees kuvitella, miten helposti siellä pääseekään käymään! Vaikka kaupunki oli itsessään kaunis, oli meillä aika hieno tuuri matkassa ja sattumalta olin juuri kipeimmillään ja olo oli kuumeinen. Löydettiin kuitenkin yks ruokapaikka, jossa oon halunnut käydä aivan sairaan kauan! Se kyllä pelasti huonon päivän ;-)

Vikana päivänä tsekattiin vielä yks ostoskeskus ja palloiltiin keskustassa. Lähdettiin hyvissä ajoin kentälle, sillä kylmyydestä ja väsymyksestä ei jaksettu seilata päättömästi ulkona. Karkkipussi ja ilmainen wifi kuulosti paremmalta.

Burana, huulirasva ja nenäsumute pelasti kyllä mun reissun ja pahoittelen Tanskaa siitä, etten voinut antaa itsestäni kaikkea kaupungin perusteelliseen kiertämiseen. Nyt nähtiin pintapuolinen vilaus Köpiksestä ja vaikka sitä mieltä oonkin, että hintatason puolesta mua ei siellä enää uudestaan nähdä, voi olla että oon väärässä ;-)

♥:Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti