keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

STROLLING IN CPH


Ekat kunnon asukuvat Köpiksestä olkaa hyvä! Nää kuvat onkin nähtävyyspäivältä, kun köpöteltiin kohti marmorikirkkoa ja palatsia. Bongattiin tällänen näyttävä mesta eikä väkeäkään ollut, niin saatiin ihan mukiinmenevät kuvat aikaan!

Elämä voittaa kuitenkin. Alan pikkuhiljaa päästä tästä flunssasta ja olo on joka päivä vähän parempi, vaikka alkuviikosta en olis sitä uskonutkaan. Pikkuhiljaa jaksaa enemmän ja loppuviikosta alan ehkä jo suunnitella salille meno. Huom, suunnitella. Salille. Menoa. Enkä vetämään rääkkiä. Sen pidän mielessä ;-)

Vedin muuten eilen ekaa ketaa piilarit päähän eikä ollut mikään helppo alku meillä. Iskin niitä ensin 20 minuuttia päähän ja aattelin, että poistaminen onkin sitten varmaan helpompaa. Loppupeleissä revein niitä tunnin itku kurkussa ja silmät punasena, jonka jälkeen äiti tuli ja otti ne pois sekunnissa. Ehkä tää vaatii vähän opettelua... :-D

Tänään kuitenkin heitin taas linssit naamaan ja vaikka tää vielä tuntuu oudolta, niin kyllä mä opin. Vaikka tykkään nykyisistä rilleistäni ihan hulluna niin piilarit on kiva vaihtoehto välillä, varsinkin auringonpaisteella kun en omista aurinkolaseja vahvuuksilla.

Anyways, mitäs tykkäätte näistä kuvista ja miljööstä? Mun mielestä ihanan keväinen, mutta mitäs siellä ollaan mieltä?

♥:Emmi


 SHIRT & JACKET - H&M
PANTS - Tally Weijl
SHOES - Skopunkten
GLOVES - Gina Tricot
BAG - Longchamp
SUNGLASSES from Indonesia

6 kommenttia:

 1. Anonyymi2.3.16

  Piilareista sen verran et opin itte laittamaan noin parin viikon aktiivisen käytön jälkeen (eli n. 4krt viikko) ! Ja muista sitten että et niitä raavi kynsillä, ja muista pitää ne kosteutettuna etteivät halkeile! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Nyt kolmantena päivänä alkaakin näyttää jo vähän paremmalta ja sain piilarit jo päähän alle viidessä minuutissa ;-)

   Poista
 2. Anonyymi2.3.16

  Aik huonolaatusii kuvia...

  VastaaPoista
 3. Anonyymi3.3.16

  En taida vaivautua kehumaan kuviasi, kun et itsekään ole kommentteihin edellisissä postauksissa vastaillut. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus vähän kestää, mutta nyt on vastattu ;-)

   Poista