tiistai 15. maaliskuuta 2016

HIUSTENHOIDOSTA


Mä jouduin oikeasti miettimään jonkun tovin tän postauksen sisältöä teille, sillä en oo mikään ihmeellinen hiustenhoitaja enkä käytä suurta liutaa erilaisia tököttejä niiden kunnossa pitämiseen. Se, mitä mä kuitenkin teen hiuksieni eteen löytyy tästä:

1. Pitkät pesuvälit. Tietenkin välillä tulee niitä viikkoja, kun hiukset rasvoittuu normaalia nopeammin, mutta yleensä mä saan mentyä lähes viikon samoilla hiuksilla, kun tukka ei vaan rasvoitu. Pesuvälien pidentäminen tekee hiukselle paljon, sillä peseminen kuluttaa sekä tukkaa että päänahkaa.
2. Vain muutama tökötti. En todellakaan tunge hiuksiini viittäkymmentä eri hoitosuihketta ja muuta ainetta, vaan shampoon ja hoitoaineen lisäksi käytän satunnaisesti lämpösuojaa ja hoitosuihkeita. Vaikka susta tuntuu, että ihanan hoitavat mömmöt tekee hyvää huonossa kunnossa olevalle tukalle, mun kohdalla se vaan likaistaa tukkaa ja tekee siitä "huonontuntuisen"
3. Pese hoitoaine pois kylmällä vedellä. Ja pää alaspäin! Se auttaa sulkemaan hiussuomut ja säilyttämään nimenomaan sen hoitoaineen antaman kosteuden. 
4. Pitkät värjäysvälit. Värjääminen kuluttaa tukkaa tietenkin. Samaten kampaajalla kannattaa varsinkin blondaajien käyttää mahdollisimman pieniä hapetteita värjätessä ja tämän + pitkän värjäysvälin ansiosta mun tukka on säilynyt vuosia jatkuneesta blondauksesta huolimatta ihan loistavan kuntoisena!
5. Antakaa leikata. Edes ne pienet huonot latvat. Huomaatte eron varmasti ja tukka saa taas hengittää!
6. Letittäkää ponnarin sijasta. Hiusten ponnarilla pitäminen katkoo hiuksia ja tän takia mä suosin ehdottomasti useammin lettiä. Salilla letti, koulussa letti, tietenkin välillä haluan laittaa myös kireän pompulan! Kuitenkin, mitä useimmiten annat hiusten olla vapaana tai leteillä - varsinkin öisin - sitä parempana sun tukkasi pysyy ;-)

Mitkä on teidän parhaat tukkavinkit?

♥:Emmi

4 kommenttia:

 1. Anonyymi15.3.16

  Nukkua ei kannata hiukset auki :) ihan siks, että jos pyörii nukkuessaan niin se katkoo hiuksia :) löysä letti siis paras yötyyli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Letti onkin ehottomasti paras, mutta mielummin auki kuin kiinni nutturalla/ponnarilla!! :-)

   Poista
 2. Anonyymi15.3.16

  Mulla olis postausehdotus :) Postaus, jossa kertoisit sun mielipiteitä ajankohtaisiin asioihin. Esimerkiksi turvapaikanhakijoista ja kaavaillusta opintotuen leikkaamisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Mulla vaan pakkaa olemaan kokemusta erittäinkin radikaaleista ja perusteettomista kommenteista omiin mielipiteisiini, joten taidan sen takia jättää ainakin turvapaikanhakijakeskustelun blogistani pois, vaikka siitä haluaisinkin kirjoittaa! :-) Kiitos sulle!!

   Poista