tiistai 29. maaliskuuta 2016

DEM BRICKS ON THE WALL


Ja näin on ekat asukuvat Tallinnasta ulkona! Mulla on vähän sellainen kutina, että tällä kertaa saatiin niin kuvien kuin asujen puolesta huikeita kuvia aikaan, sillä nää oli mun mielestä "huonoimmat kuvat" ja tykkään näistäkin kyllä ihan sikana! Nää on itseasiassa räpsäisty heti ekana iltana ihan Rotermannin vieressä, kun oltiin suuntaamassa kohti ruokapaikkaa. Testasin tota havunvihreetä neulepaitaa uuden hamosen kanssa ja mun mielestä ne kyllä sopii kuin paita ja peppu! Mitäs te ootte mieltä? Hattu pääsi taas mukaan kuviin, en mä silti siitäkään ylläty ;-)

Täällä meillä viedään kiireisiä aikoja, tai lähinnä mun osalta. Nyt vedellään jo tiistaita ja tänään mulla menee oikeastaan koko päivä autokoulussa, jonka jälkeen koitan parin tunnin verran lukea perjantaita varten ja sitten hilpasen töihin. Huominen on onneks vähän rauhallisempi, sillä mitään aikataulutettuja menoja ei oo. Kuitenkin pitäis käydä puhelinoperaattorilla, verotoimistossa, lakkiostoksilla, kahvitella yhden kaverin kanssa, lukea ja pakata. Torstai menee varmaan paniikkipakatessa ja ylppäreihin kertaillessa, muuta tähdellistä en oo siihen päivään iskenyt. Ehkä vaan parempi niin, että säilyy mielenrauha perjantaita varten...

Perjantai ja lyhyet kielet jännittää kyllä aikasen paljon. Aloin eilen taas lukea Tallinna-tauon jälkeen ja ekana tehtävänä tein espanjan yo-vihkoa, mikä tuntui muutamaa kohtaa lukuunottamatta kohtuullisen helpolta. Luetut meni kevyesti ja kieliopeissa vaan muutama kohta tuntui kinkkiseltä. Tästä huolimatta vikat päivät opiskellaan nöyrästi, eikä mennä vaan takki auki räpeltämään jotain paperiin perjantaina.

Onks siellä vielä tän kevään kirjoittajia? Miten on mennyt ja vieläkö on jotain jäljellä?
♥:Emmi

PS. Höpöttelin eilen tästä Tallinnan reissusta vähän muutakin, tsekatkaapa se täältä!!11 kommenttia:

 1. Anonyymi29.3.16

  Miks sitte valkkasit ne "huonoimmat" kuvat tänne blogiin XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis otettiin kolmet asukuvat Tallinnassa ja toiset nyt vaan on omasta mielestä vaikka ihan fiiliksen takia kivemmat, vaikka periaatteessa olis kaikki yhtä hienoja kuvia :) on nääkin kivoja, mut seuraavat on vielä kivempia :-)

   Poista
  2. Anonyymi29.3.16

   Veikkaan et tämä anonyymi ymmärsi niin että nämä olivat huonoimpia kuvia tästä samaisesta asusta.. Mutta ihme kyllä jaksoi silti vaivaantua kommentoimaan ;)

   Poista
  3. Haha niimpä :-D

   Poista
 2. Anonyymi29.3.16

  Joku oli johonkin sun viimeaikaseen postaukseen kommentoinut jotain kesäkuntoon pääsemisestä (oonko ainoo joka lukee myös aina kaikki kommentit XD), niin tuli siitä mieleen että voisitko tehdä kesäkuntoon postauksen, eli sellasen pari kertaa viikossa kotona suoritettavan tehotreeniohjelman? Eikä nyt siis tarvi välttämättä treeniohjelmaa alkaa vääntämään mut jotain sun mielestä tehokkaita liikkeitä joiden avulla vois tässä parissa kuukaudessa ehtiä jotain saavuttamaan :) ois tosi jees!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitan suunnitella jotain kevään varalle, katotaan mitä saan aikaan! ;-)

   Poista
 3. Anonyymi29.3.16

  Ainiin, tohon mun äsköiseen kesäkuntokommenttiin vielä: Osaatko antaa vinkkiä miten sais poltettua rasvaa nimenomaisesti alavatsasta? se on totinen ongelma-alue, kun muuten on saanut kaiken kondikseen, siitä ei vaan mikään lähde minnekkään -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mullakin aikamoinen probleemi... En vaan tiedä, rasvan kohdistettu polttaminen ihan "kotikonstein" ei oo kyllä mitenkään helppoa jos ees mahollista!

   Poista
 4. Anonyymi30.3.16

  Haitko opiskelemaan vain helsinkiin? :--)

  VastaaPoista