keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

IHMERIPSARI

 *Yhteistyössä Kampaamotuotteet.fi

Joku saattoi viime viikolla mun snäpistä nähdäkin, että olin saanut muutamia kauneustuotteita testiin. Sain tuotepaketin Kampaamotuotteet.fi-verkkokaupasta, joka on suomalainen, luotettava, laadukkaiden hiustuotteiden ja ihonhoitotuotteiden verkkokauppa. Paketista löytyi kaksi tuotetta, joista ensimmäinen on tämä Silk Fibre Lash-kuituripsiväri. 


Olin ehkä vähän skeptinen, kun ripsaria mulle esiteltäessä sen sanottiin toimivan samalla tavalla kuin ripsienpidennykset, mutta oikeasti vahingoittamatta omaa ripseä. Kaiken lisäksi nää pidennykset sais joka ilta pesemällä pois!


Pääsin sitten viime viikolla ekaa kertaa testailemaan tätä ihmeripsaria ja kyllä loksahti suu auki, kun tyytyväisenä vetelin tätä tuotetta ripsiini. On muuten varmaan tuhat kertaa paksummat, tuuheammat ja kauniimmat ripset kuin pelkällä ripsarilla! Eikä tää nyt oo niinkuin ne telkkarin ripsarimainokset, jossa väitetään uuden markettiripsarin luovan sulle upeat, pitkät ripset. Tää oikeesti tekee eron!Pakkauksessa on siis kaks hylsyä, joista toinen, pitempi pullo on "ripsarimainen" ja sitä levitetään ensin. Toisen harja on enemmänkin karvamadon näköinen ja siinä onkin tän ripsarin idea. Tästä putkilosta saat ripsiisi niitä pidentävän ja tuuheuttavan kuidun. Tää on siis se kohta, kun sulla loksahtaa suu auki!! Lopuksi laitetaan vielä pitemmästä hylsystä viimeistelykerros.


Jos vertaa ripsienpidennyksiin, on tää huomattavasti halvempi vaihtoehto noin. 40 euron hinnalla. Yhdestä setistä pitäis saada sen noin 30 käyttökertaa, joten verrattuna siihen, että ripsienpidennyksiä huolletaan about kuukauden välein, on tää kuituripsari halvempi ja mun mielestä ennen kaikkea turvallisempi vaihtoehto!

Alla näettekin kuvan muutoksesta. Vasemmalla näette, kuinka mulla on toinen silmä valmiiksi meikattu tällä Silk Fibre Lash-kuituripsarilla ja toisessa kuvassa molemmat silmät on meikattu. Mä kyllä rakastan tota lopputulosta!


Tekin saatte tästä pienen hyödyn, sillä alennuskoodilla "EMMI" saatte Silk Fibre Lash-kuituripsarin hintaan 39,90€. Todellakin testaamisen arvoinen tuote ;-)

♥:Emmi

8 kommenttia:

 1. Anonyymi30.3.16

  Näyttää toimivan!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi30.3.16

  Herttinen sentään, mahtavaa!!!! Tilaan heti😊kiitos vinkistä
  Riikkuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno juttu, tää kandee kyllä tilata!! ;-)

   Poista
 3. Anonyymi30.3.16

  Mikä susta saksassa on vaikeaa? (t. toinen saksassa huono joka koittaa epätoivoisesti keksiä mitä pitäisi vielä kerrata)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori en ehtinyt vastata, mutta toivottavasti sulla meni koe hyvin! Mulle varmaan sijamuodot ja adjektiivin taivutukset on kuitenkin pahimmat! :-)

   Poista
  2. Anonyymi6.4.16

   Miten saksan ylppärit meni, joko ootte saanu alustavia pisteitä? :) itellä meni kyllä ihan surkeesti...

   Poista
 4. Anonyymi13.4.16

  Pelkäisin että tollasesta tippuis noita kuituja silmään :DDd

  VastaaPoista