maanantai 14. maaliskuuta 2016

MALMÖ OUTFIT


Ensimmäinen asu ton nappihameen kanssa! Oon ihan sitä mieltä et nää kuvat ei oo onnistuneita muiden kuin puitteiden osalta, mutta ihan sen ja asun takia antaa nyt mennä. Nahkatakin tilalle toivoisin pitkää villakangastakkia, mutta kun sellaisen satun nyt omistamaan ainoastaan vaaleanpunaisena, piti heittää päälle nahkis. 

Anyways, joudutte nyt muistelemaan viime kuun reissua ihan muutaman postauksen verran vielä juurikin kuvien runsauden takia. Uutta reissua kuitenkin pukkaa jo ja ens viikon loppupuolella otetaan taas kerran äitin kanssa suunnaksi Tallinna. Sen jälkeen onkin aika viimeisten ylppärien ja sen jälkeen 1.4 suuntaan suoraan Helsinkiin. Ihan huikeen jännä kevät tulossa!

Tänään aloitellaankin kirjallisten kokeiden urakkaa ja seuraavat 4 kertaa kun salissa kirjotellaan, löytää mut sieltä. Tänään aloitellaan äikän esseekokeella, keskiviikkona kirjoitellaan yhteiskuntaopin reaalikoetta ja perjantaina on pitkään odotetun A-ranskan aika! Maanantaina päättyy suurin ja stressaavin urakka ruotsiin, jonka jälkeen saan ihan rauhassa vaan kertailla lyhyitä kieliä ilman stressiä.

Näihin kuviin ja tunnelmiin, tsempit kaikille kohtalotovereilleni!!

♥:Emmi

PS. Kirjottelin eilen ihonhoito- ja hygieniajutuista blogiin, postauksen löytää täältä!


SHOES - Skopunkten
SKIRT - Gina Tricot
JACKET & SHIRT - H&M
HAT - Primark
BAG - Longchamp

2 kommenttia:

 1. Anonyymi14.3.16

  Ihana hame, mahtaikohan Suomesta löytyä, voisin melkein itse ostaa jonkun saman tyylisen... ja asiasta kolmanteen, mitkä fiilikset esseestä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmaan Ginassa on, H&M:llä myös on paljon samantapasia! Vähän myöhässä, pahoittelut, mutta esseestä fiilingit ihan hyvät!! :-)

   Poista