perjantai 18. maaliskuuta 2016

WINTER HOLIDAY #TB


Ihan mielettömän kiireinen viikko takana ja just sen takia saatte tähän ylppäriperjantaihin vielä yhden läjän Köpis- ja Malmö-kuvia. Yks asu taitaa olla ens viikolla vielä tulossa, mutta sitten siirrytäänkin jo reissuturinoiden osalta pikkuhiljaa Tallinnaan! Matkataan tosiaan äidin kanssa ens viikolla pienelle rentoutumisreissulle loppuviikosta ja viedään samalla jotain Helsingin kämpän kamoja jo paikalleen. Kaks viikkoa muuttoon ja viikko Tallinnaan, milleen tää aika oikeen menee!

Pahoittelut muuten siitä, että tää viikko on blogin osalta mennyt aika sumussa. Oon vaan pääasiassa tuottanut suunniteltuja postauksia, ehkä vähän puoliteholla, mutta koitan taas iskeä sen 100% panoksen, kun tää kolmien kirjoituksien viikko nyt on saatu pois alta. Olis tarkoitus kuvailla viikonloppuna kevään lookbookia ja koota treenipäiväkirjaa sekä tehdä postaus mun lempparihuulimeikeistä. Ens viikolla saatte myös uuden opiskelijamurkina-postauksen ja koitan koota teille vähän mietteitä lukion varrelta. Jäätävä viikkoa, mutta onneks oon saanut jotain kuitenkin tehtyä!

Kirjoitukset on menny mun mielestä tällä viikolla ihan hyvin ja molemmilta kerroilta on jäänyt aika varma olo. Tänään olis tosiaan vuorossa A-ranska ja toivonkin, että se menee ihan hyvin. Ruotsi vielä maanantain ja sitten saa puoltoista viikkoa lepäillä, onneks! 1. huhtikuuta meen vielä rutistamaan lyhyet kielet ja sitten olikin se lukio siinä ;-)

Oon saanut jopa tällä viikolla kaikkien näiden ylppärijuttujen lisäks pistettyä uuden passin hakuun, varattua itselleni ajat autokoulun kolmosvaiheeseen ja vedettyä ihan hullun hyviä treenejä. Tän viikon treeneistä en kuitenkaan kerro vielä sen enempää, niistä kuulette lisää treenipäiväkirjan muodossa ens viikolla!

Ylläolevista kuvista sen verran, että jos ikinä eksytte Malmöön niin eksykää myös Kaka på kakaan! Vikan kuvan safkat on sieltä. Niin mieletön, niinkuin jo videolla taisin mainita ;-)

♥:Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti