torstai 17. maaliskuuta 2016

KOROSTUSVÄRIÄMuistatte varmaan, että Köpiksestä tarttui mulle mukaan tää MACin korostusväri. Ensireaktio oli vähän sellainen "öö toimiiko tää muka", mutta nyt oon kyllä menettänyt ihan sydämeni tälle. Täydellinen korostusväri!! Videolla näätte nopeaan miten mä oon tätä käyttänyt ja saatte mun parhaat vinkit korostukseen ;-)

Kivaa torstaita!

♥:Emmi

7 kommenttia:

 1. Anonyymi17.3.16

  Highlight pitäs laittaa niihin kohtiin mihin valo osuu ja tossa poskessa se kuuluis laittaa ylemmäs :) Tohon mihin sä sitä laitat kuuluis tulla poskipuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh mulla kyllä toi on just se mihin "valo osuu", mutta kiitti mielipiteestä! :-)

   Poista
  2. Anonyymi17.3.16

   Samaa katoin myös, kun se "kuuluis" tohon ihan silmän alapuolella olevan luun alapuolelle, mut hei, ei oo sääntöjä merkissä joten you do you ja laita sinne missä siitä ite eniten tykkäät :) mulla näyttäis tossa kohtaa tyhmältä :D sun hiukset on niin täydelliset!

   Poista
  3. Juujoo, laitan myös siihen :-) mut käytän NYXin palettia tohon hommaan, nää oli vaan ihan "viimiset silaukset" jotka laitan ns. varsinaisen highlightiin jälkeen! Totta myös se, että sääntöjä ei oo ja kaikille sopii myös eri jutut! Meen kasvot ku on niin erilaisia ;-) kiitos sulle asiallisesta kommentista!!

   Poista
 2. Anonyymi17.3.16

  Mihin hait yhteishaussa? :) kamalia tollaset vihjailevat päivitykset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikis ja ranska! :-) ja haha eiks oo! :-D

   Poista
 3. Moi! Eiks tää nyt kuitenkin oo edellistä parempi? :-) Kokoajan koitan parantaa!

  VastaaPoista