maanantai 1. kesäkuuta 2015

CHALLENGE WEEK 3


Vaikein viikko haastetta takana ja sovellettu on paljonkin. Nyt on synttärit juhlittu ja taas kaasu pohjaan viimisen Suomi-viikon johdosta. Treenit tuli kuitenkin tehtyä, vaikka lauantaina aattelin etten varmasti ehdi kun pitää järjestellä. Keskiviikkona sovelsin grillisapuskoja ruokavalioon ja viikonlopun menin ihan ilman ruokaohjeita :-D Voin sanoa, että monta kertaa halusin omat ruuat ja säännöllisen rytmin takasin! Eilen meinasin nukahtaa kesken päivän, kun sokerin syönti pisti ihan veltoksi ja väsyneeksi... Nyt on nukuttu pitkään ja syöty myöhäinen aamupala - tätä kesälomalaisen herkkua. Kuitenkin, mä lupailin teille mun tän hetkisen treeniohjelman jalkareeniä, joten:

10 minuuttia lämppää crossarilla

takakyykky 4x10 nousevat painot
jalan ojennus & hack kyykky 4x12-15
(ojennus jarrutus-pumppaus-jarrutus-tyyliin)
sumo-maastaveto 4x12
syväkyykky smithissä 4x12-15
lantionnosto polvillaan smithissä 4x15
loppuun pumppailut loitonnus-koukistus-selän ojennus 3x15/liike
pohkeet seisten/istuen 4x15

10-20 minuuttia loppuhikeä crossarilla

Tällä on nyt jonkun aikaa menty ja oon tykännyt. Aika paljon liikkeitä, mutta tykkään vetää itseni ihan piippuun :-D Jotkut sanoo, että mitä vähemmän liikkeitä sen parempi, mutta en osaa allekirjottaa tota! Jalat on kuitenkin niin iso lihasryhmä ja haluan väsyttää ne ihan kokonaisuudessaan. Eri homma sitten kun treenaa vaan etureisiä tai takareisiä - siinä riittää neljä liikettä ja oot ihan loppu!

Kivaa treeniviikkoa teille. vaikka ulkona nyt ikävästi sateleekin... Palaillaan taas huomenna, tällä kertaa suosikkipostauksen parissa! ;-)

♥:Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti