torstai 25. kesäkuuta 2015

KULMAT UUTEEN USKOON

Pari päivää ennen Ranskaan lähtöä innostuin kavereiden kehotuksesta ostamaan kaupasta kulmavärin. Valitin kavereille, kuinka ärsyttävää on meikata kulmat joka päivä, sillä vaikka omaankin luonnostaan tummahkot kulmat, tykkään niistä vielä tummempina. He sitten käskivät mun ostaa kulmavärin ja minä tunarina väitin, etten ikinä saa sitä laitettua siististi. Ostin kuin ostinkin kulmavärin Anttilasta hintaan 10,90€, ja sen laittaminen oli paljon helpompaa kuin kuvittelin!
Vaikein osuus värjäämisestä oli varmaan väriaineen ja vetyperoksidin sekoittaminen. Musta tuntui, etteivät ne millään tahtoneet seota! Ohjeen mukaan kuitenkin aineita kippoon ja vähän kärsivällisyyttä, niin johan onnistuu!

Tämän jälkeen yksinkertaisesti suditaan kulmiin väriä ja annetaan vaikuttaa haluttu aika. Mä annoin vaikuttaa n. 12 minuuttia ja ensi kerralla annan vaikuttaa varmasti muutaman minuuttia kauemmin!

Tulos näytti livenä vielä paremmalta kuin kuvissa, sillä aluksi ajattelin että muuttuiko nää mun kulmat nyt lainkaan? Aamulla sen kuitenkin huomasi, kun katsoi itseään peilistä: ei mu tarvii meikata kulmia! Ja en ookkaan meikannut niitä kulmageeliä lukuunottamatta lainkaan täällä Ranskan päässä! Värin sanotaan kestävän noin kuusi viikkoa, mutta mä ajattelin kuitenkin uusia sen jo viikon tai kahden päästä, mielummin niin kuin että elelen tovin ihan haalistuneiden kulmien kanssa. Väriä kun riittää yhdestä paketista ainakin kymmeneen kertaan! 11 euroa siis ainakin 40 viikon kulmameikkiin ei oo satsaus eikä mikään, vai mitä? Ootteko te koklaillut kulmavärejä, ja mikä on teidän suosikki? :-)

♥:Emmi

4 kommenttia:

 1. Mitää, miks en oo kuullu tollasesta? :D Pitäis varmaan kans joskus kokeilla, ei nimittäin oo kyl todellakaan pahan hintaset ja tosi kiva lopputulos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile, mä ainakin tykkään ja oli tosi helppo toteuttaa! ;-D

   Poista
 2. Anonyymi25.6.15

  Mikä tossa hapetteessa on prosenttimäärä? :)
  Ite oon ehdottomasti silti sitä mieltä, että jos haluaa ite värjäillä, kannattaa ostaa esim. Sokoksesta jne. Refectocilin värin ja hapetteen! :) Ne on todella hyviä ja tehokkaita ja ammattilaiset käyttää usein samoja (toki kuluttajille pienemmällä prosentilla hapete) :)

  Terkuin just valmistunut kosmetologi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa yhtään sanoa, haha!
   Mitäs noi maksaa? Meinaan vaan että onko hinnat kuluttajaystävälliset vai ei, tää sattu olemaan niin halpa ja vielä hyväkin, etten uskalla maksaa maltaita jos halvemmallakin saa ;-)

   Poista