perjantai 26. kesäkuuta 2015

SEPHORA MADNESS


Koin pienen sekoamisen Sephorassa tossa viikko sitten. Mun mittakaavassa sekoaminen on ehkä jopa suuri, sillä harvemmin tulee tuhlattua viiskymppiä kolmeen meikkituotteeseen, kun sellanen alehaukka satun olemaan. No annan itselleni vähän anteeksi, sillä oon himoinnut kyseistä luomiväripalettia hyvin pitkään, meikkivoide alkaa lähenemään loppuaan samoin kuin mun vaaleanpunainen kynsilakka. Nää on näitä naisten hyviä tekosyitä eikö vaan?


Ensimmäisen ostoksen varmasti tiedätte kaikki. Urban Decayn Naked basics-luomiväripaletti. Pohdin kauan Naked 2:n ja tämän välillä, mutta parempien sävyjen takia tähän päädyin! Hintaa paletilla oli se vajaa 30 euroa, mutta piruvie uskon että on joka pennin väärti!


Toinen, pienin ostos tällä kertaa oli Sephoran oman merkin kynsilakka sävyssä Strawberry macaron. Oon lukenut ja kuullut paljon hyvää myös näistä Sephoran oman merkin tuotteista, joten päädyin sitten kotiuttamaan pari tuotetta heiltä. Sävy niin ihanan kesäinen ja neljän euron hinta, en voinut vastustaa! Voi olla, että käyn hakemassa vielä pari eri sävyä kotiin, kun tää on näyttänyt myös toimivan ihan hyvin.


Viimeinen ostos on myöskin Sephoran omalta merkiltä, brightening & hydrating foundation ja hintaa pullolla oli jotain 15 euron pintaan. Iso pullo ja hinta oli sama kuin marketin vastaavilla, miksi en nyt sitten ostais? Mulla on tää sävyssä 10 clair light. Koostumuus ja pysyvyys vaikuttaa parin testikerran jälkeen ainakin ihan hyvältä, joten hyvä Sephora!

Tälläsiä ostoksia tällä kertaa, nää oli itseasiassa mun ensimmäiset Ranskan ostokset. Kauheesti mitään en oo vielä ostellut, mutta jos sitten heinäkuussa alkavista aleista! Parit kengät on tosin löytynyt, niistä voin postailla vielä erikseen :-)

Kivaa perjantaita, viimeinen viikonloppu kesäkuuta. Aika rientää ihan hurjaa vauhtia!

♥:Emmi

1 kommentti:

  1. Anonyymi26.6.15

    Eikö sua yhtään pelota olla Ranskassa kun siellä tapahtuu koko ajan kaikkia terroristi-iskuja?

    VastaaPoista