maanantai 22. kesäkuuta 2015

ADIDAS W RSP STABILITY


Tiettekö sen tunteen, kun halu lähteä lenkille on kova mutta sekin viimeinen lenkkihalu lähtee, kun muistat että lenkkarisi hiertävät? Mulla oli just näin ja aina pitemmillä lenkeillä tuli hirveät rakot, yleensä päkiöihin. Mulla oli jo monta vuotta vanhat Asics-lenkkarit ja ne olikin palvellut hyvin. Pikkuhiljaa tuli kuitenkin aika ostaa uudet popot juoksemiseen. 

Vaikka kovasti vannoin, että kaupasta en lähde ilman Niken kenkiä, kuitenkin poistuin Stadiumista Addut kainalossa. Miksi sitä turhaan maksaa puolet enemmän lenkkareista, jos näissä on samat ominaisuudet? Niket huitelivat tosiaan siinä 130 paikkeilla ja näiden loppusumma oli mielestäni 70 euroa -50% alennuksen ansiosta! Ja vielä lempivärissä! Kassalle kiitos.

Mulla on tosiaan jaloissa ylipronaatiota, eli jalkapöydillä on taipumus kääntyä vähän sisään ja alaspäin, jotenkin näin maalaisjärjellä selitettynä. Tarvitsin siis pronaatiotuetut lenkkarit ja ne on vielä yleensä kuulemma rumimmasta päästä. No, jalkojen terveys ennen lenkkarien ulkonäköä tietenkin ;-) Tästä opimme siis, että kannattaa testauttaa jalat urheiluliikkeessä ennen lenkkarien ostoa, ettei satu ostamaan ihan mitä tahansa pilipalipopoja - tuhoisaa jaloille!

Huonojen juoksumaastojen takia en ole näitä hirveästi päässyt vielä testailemaan, mutta mitä nyt vähän juoksin yhtenä päivänä niin hyvältä vaikuttaa. Kaiken eniten tykkään juurikin tosta pronaatiotuesta, ei painu jalka sisäänpäin ei - ihan superia!

No, mutta mitäs diggaatte uusista lenkkareista, aika päheet vaikka pronaatiotuetut onkin ;-)

♥:Emmi

PS. Ollaanko siellä vielä elossa vai ootteko kaikki hyytyneet juhannuksen jälkeen? Mulla oli huikea viikonloppu ja nyt väsyneenä taas töiden pariin... Miten teidän jussi sujui?

2 kommenttia:

 1. Anonyymi22.6.15

  Noi on mageet!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään, niin pirtsakan väriset!! ;-)

   Poista