tiistai 30. kesäkuuta 2015

LE PAIN QUOTIDIEN


Yks mun "to do-listan" jutuista oli, että mun pitää ehdottomasti päästä käymään Le pain quotidienissä. Tämä ihana ketjuravintola on jo levinnyt ympäri maailmaa, mutta jotenkin en ollut siellä ennen Pariisia onnistunut piipahtamaan. Olin aina nähnyt kuvia paikan ihanista tarjottavista ja vaikken aamupalaa tai brunssimenuuta tilannutkaan, oli tilaamani salaatti ehdottomasti myös hyvä vaihtoehto. Kylkiäisenä leipää ja tuoretta appelsiinimehua, visiitti oli onnistunut.

Suosittelen kaikkia ehdottomasti vierailemaan ainakin kerran kyseisen ketjun raflassa jossain päin maailmaa, sen verran upea oli makuelämys! Pariisissa näitä löytyy varmaan vajaa kymmenen, googlettamalla löytää helposti kaikki osoitteet. Me oltiin tällä kertaa Victor Hugo-metroaseman lähellä, osoitteessa 150 Avenue Victor Hugo, 75116 Paris. 

Oon ihan sitä mieltä, että vähintään sitä avocado toastia tai jotain aamupalamenusta on kokeiltava... Onko joku teistä sattumalta koittanut? Mitä kannattaa siis ottaa, haluan pelata varman päälle ;-)

♥:Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti