maanantai 15. kesäkuuta 2015

AT THE ROOFTOP


Huhhuh, päivät menee ihan hurjaa vauhtia ja eka viikko Ranskan elämää onkin kohta jo takana! Tosiaan, arki mulla alkaa vasta tänään, joten vielä en osaa sanoa mitään siihen liittyvää... Ekat päivät on siis täällä Ranskassa kuluneet lähinnä syöden ja rentoillen, paikkoihin tutustuen ja sitä rataa. Eilen pääsin vaikeuksien jälkeen ekan kerran salille, vaikka tulihan viime viikolla tehtyä yksi pieni aamun kotitreeni ja yksi aamuinen kävely-hölkkälenkki. 

Voitte vaan kuvitella kuinka hyvin on tullut syötyä, jos tähän mennessä jo kaks aamua on alkanut brunssilla ja illat päättyneet joko raflailuun, jäätelöherkutteluun Eiffelin kupeessa tai yllä olevissa kuvissa näkyvällä tavalla. Ekana iltana siis mun "host-äiti" vei mut ja perheen entisen au pairin kattoterassille nautiskelemaan herkuista ja upeista näköaloista. Oli ihan huikea tapa alottaa tää reissu, vaikka olinkin niin väsynyt eikä ranskan puhuminen siinä tilassa ole mitenkään erityisen helppoa, huhhuh...

Eilen tuli siis kuitenkin otettua itseään vähän niskasta kiinni ja oonkin löytänyt jo vaikka mitä hyviä juttuja itselleni jääkaappiin; Total 0% jugua, marjoja, Naked-smoothieita ja saksalaista tummaa leipää, haha! Myös paistettu kananmuna on nyt aika kova juttu! ;-) Äiti, tuo mulle puuroa!

Kaikki hyvin täällä siis, mitäs te diggailette näistä näköaloista?

♥:Emmi

2 kommenttia:

 1. Anonyymi15.6.15

  Ihan huiput maisemat! Pariisi on ehdottomastu mun lempikaupunki. Olitko sä käynyt ennen tätä au pair -jaksoa Pariisissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin, ja kaupunki vaikuttaa kyllä aivan ihanalta! En oo ennen käynyt, joten ekaa kertaa täällä hiihdellään ;-)

   Poista