keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

EVERY DAY MAKE UP ROUTINE FOR SUMMERVideopostauksia pyydellään ja niitä saamanne pitää! Täältä olis myös suunnitteilla muutamia videoita mutta vie vähän aikaa ennen kuin pääsen niitä kuvailemaan, malttakaa malttakaa! Tässä meikkivideo, jonka kuvasin viime viikolla just ennen Ranskaan lähtöä. Mun eka meikkivideo, joten olkaa armeliaita ;-) Itse oon aika tyytyväinen lopputulokseen (siis videon, en meikin haha) mutta aina voi parantaa!

Yay or nay, mitäs sanotte?
♥:Emmi

8 kommenttia:

 1. Hieno video! Kiva musiikki ja hyvä tuote-esittely. Plussaa täältä.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi17.6.15

  Hyvä video!!! Näitä lisää :) pakko myös mainita seikasta, joka itselläni pyörii koko ajan mielessä kuviasi ja nyt varsinkin tätä videoa katsellessa -näytät ihan Anna Kendrickiltä! Ja siis missään nimessä en mitenkään pahalla meinaa, jotkut piirteet teissä on samoja. Ootko kuullut tätä ennen keneltäkään muulta? En voi olla ainoa joka on tätä mieltä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Ja haha oli ihan pakko googlettaa Anna Kendrick kun nimi ei eka sanonut mitään :-D ite en huomaa mitään samaa! Ja en oo ennen kuullut :-)

   Poista
  2. Anonyymi19.6.15

   :D en nyt sanoisi että ihan identtisiä ootte, mut jotenkin jotkut eleet toi mieleen sen. Varsinki nyt tässä videossa! Ja sit tietty jos on kattonu jotain leffoja missä Kendrick näyttelee.

   Poista
  3. Haha joo got it! Mut yleensä se meneekin niin, että jonkun toisen mielestä näytät samalta kuin joku, mutta itse et huomaa mitään ;-D

   Poista
 3. Olin kans tana vuonna aupairin Pariisissa :) jään seuraamaan!
  infinnish.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pariisi on huippu! Kiva kuulla ;-)

   Poista