tiistai 2. kesäkuuta 2015

TOUKOKUUN LEMPPARIT

 Nää H&M:n parin kympin korot osottautui ihan mahtavaksi ostokseksi! Mullahan on melkein samanlaiset korkokengät Primarkista, mutta niissä on sen verran enemmän korkoa, ettei pitkää aikaa jaksa kyllä ne jalassa tepsutella. Nää todellakin on ne korot, mitkä otan Pariisiin mukaan!
 Mun hammastahnan loppuessa löysin meidän kotoa kaapista tän Oral-B 3D White-hammastahnan ja vaikka oon valkaisevia hammastahnoja kohtaan ihan mielettömän skeptinen, niin tästä oon kyllä diggaillut! Varmaan vaan lumevaikutusta, mutta mulla on sellainen olo, että hampaat näyttää valkoisemmalta ;-D
 Kun otin tän Maybellinen Lash sensational-maskaran käyttöön, en tykännyt yhtään. Ihmettelin, kun Alexa Dagmar videollaan tätä oikeen ylisti, en ymmärtänyt miksi. Hetken käytön jälkeen olin kuitenkin myyty, tällä saa ihan mielettömän upeat ja tuuheat ripset, propsit Maybellinelle - onnistutte aina!
 Nää housut tuli toukokuun alussa ostettua myöskin H&M:stä vähän heräteostoksena. Eilisen postauksen kollaasissa näätte siis näitä vähän päällä, on muuten ihanat! En osais enää elää ilman näitä ;-D
Viimeisenä suosikkina oletetusti Lumenen Self tan mousse. Monen levityskerran jälkeen voin sanoa tästä vain hyvää! Pitääkin seuraavaksi koittaa Lumenelta jotain toista itseruskettavaa, kun tääkin näyttää toimivan niin hyvin ;-)

Tässä toukokuun ehdottomat suosikkijutut. Blogiin tullessanne saatatte huomata isojakin muutoksia ulkoasussa. Mulla oli eilen hirveä hinku muokkailla ja tehdä kaikkia säätöjä ja fiksailuja, niin päädyin vähän säätämään mm. uuden bannerin, välilehdet ja muutenkin siistein vähän blogin ulkoista olemusta. Miltä näyttää? Suurensin myös kuvakokoa, alkaen siis tästä postauksesta ja mitäs tästä tykkäätte? Näyttääkö paremmalta aiempiin postauksiin verrattuna vai pysytäänkö 600x400 leveissä vaakakuvissa?

Tiedätte, että teidän antama palaute on blogin toiminnan kannalta ihan elintärkeää ja mä en tiedä tykkäättekö vai ette jos ette avaa suutanne, joten pistäkääpäs nyt kertoen, mitä ootte uudistuksista mieltä ;-)

Ihanaa tiistaipäivää kaikille!
♥:Emmi

8 kommenttia:

 1. Anonyymi2.6.15

  onko noi kengät koska ostettu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan pari viikkoa sitten ostin, maksimissaan kolmisen viikkoa sitten! :-)

   Poista
 2. Anonyymi2.6.15

  Hyvältä näyttää kuten ennenkin! Itse kun kännykällä lueskelen, niin eroa esim. Kuvien koossa ei niinkään huomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Pitääkin muuten katsoa, saisko mobiiliversiota jotenkin vielä paranneltua ;-) Kiitos sulle!

   Poista
 3. Anonyymi2.6.15

  Mistä oot ostanut ton lumenen itseruskettavan? :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi2.6.15

  Toi hammastahna on ihan superi!! :) ite en käytäkään enää mitään muuta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan huippu! Miten onkaan selvinnyt tähän asti ilman sitä ;-D

   Poista