sunnuntai 29. marraskuuta 2015

YELLOW RAINCOAT


Harvoin tulee näin mukavissa vaatteissa vedeltyä ympäri kyliä, mutta ehkä poikkeukset sallitaan. Säät on muutenkin nyt olleet ihan kamalan ankeita ja menisinkin mieluummin päivät pitkät kumppareissa tai uggeissa, jättineuleessa ja sadetakissa jos vaan voisin. Mutta kun mää vaan tykkää pitää muutakin päälläni ;-D 

Rakastan muuten sitä hetkeä vuodesta, kun saa kaivaa uggit kaapin perältä. Tietää, että talvi tulee ja saa taas hyvän syyn käppäillä ainakin pari kertaa viikossa röhnövaatteissa ;-) Jollain tapaa muutenkin tykkään kylmistä ilmoista, kun silloin on oikeasti hyvä syy maata sohvan nurkassa peiton alla lukemassa ja juomassa kuumaa teetä tai kahvia, kääriytyä niihin lämpimimpiin vaatteisiin ja nauttia oikeesti kerrankin omasta ajasta neljän seinän sisällä. Tähän liittyen voisinkin muuten yrittää tehdä videota jossain vaiheessa, mitäs te ootte mieltä?

Eilen näin vihdoin sen uusimman Nälkkiksen ja kyllä mä tykkäsin! Ihmettelin oikein lopussa, että mihin kaks tuntia oikeen katosi näin äkkiä, joten kyllä leffantekijät oli tälläkin kertaa onnistuneet! ;-) Ainoa, mistä mä en tykännyt oli viimeinen kohtaus, mutta en tykkää siitä kirjassakaan, joten tällä kertaa syytä ei voitu sysätä leffantekijöille, haha!

Mun sunnuntai on lähtenyt käyntiin hyvällä selkätreenillä, reseptien testailulla ja kouluhommien tekemisellä. Viikon yo-lukemiset on taas saatu purkkiin ja ensi viikolla saatte mun lukusuunnitelmasta taas uuden kurkistuksen, ei siis kauaa enää. Nyt vielä ens viikon suunnittelun pariin ja sitten nautinkin parisen tuntia telkun edessä kauden viimeistä F1-osakilpailua seuraillen. Ihanaa sunnuntaita ja palaillaan huomenna videon parissa!

♥:Emmi

PS. Muistakaa katsoa eilinen dutch braid tutorial, jos se on jäänyt näkemättä!


SWEATER - New Yorker
SHOES - Ugg Australia
COAT - Rukka
BAG - Longchamp

I pretty much love winter and the fact that I can use my Uggs again. I got these shoes over three years ago but they're still in pretty good shape so I tend to use them every winter. I also love that I can spend these cold days indoors sipping my favorite tea from a cup hiding on the couch under a blanket. This is winter for real! 

By the way, I went to see the Mockingjay part 2 yesterday and yes it was good! Actually the only thing I didn't like was the last scene but it's identic to the book so it's not the filmmaker's fault, haha. I loved almost every part of it and didn't feel bored as I usually tend to feel in the cinema.

Today I've already been to the gym, testing some recipes and studying for my finals. Now that I've finished this post I'll start planning next week and then it's time for this season's last Grand Prix at Abu Dhabi. Wishing the best for our two and a half Finns!

 Have a great Sunday xx

4 kommenttia:

 1. Anonyymi29.11.15

  Oot aivan mahtava, sulta saa niin paljon inspiraatiota ihan kaiken suhteen! Ylppäripostausta innolla odotellen! Ja tosta videosta, joku pamper night video tai vastaava olis tosi kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kiitos sulle ihana! Ylppäripostaus tulee pian, stay tuned ;-) Ja hei ite ajattelin just tollasta videota myös, se nyt venähtää reissupostausten ja muiden juttujen alta vähän, mutta varmasti on tulossa! :-)

   Poista
 2. Anonyymi29.11.15

  Mikä on sun saanut kiinnostuksen heräämään lakiopintojen suhteen? Eikö sun kiinnostus ollut enemmänkin kielissä ennen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakiopinnot oli itseasiassa mun iiiihan alkuperänen suunnitelma, kun lukioon menin! Sitten kiinnostus kieliin heräsi, mutta loppupeleissä en halua pilata mun elämän yhtä tärkeintä ja rakkainta asiaa (ranskaa) sillä, että teen siitä ammatin ja joskus siitä tulee vielä pakkopullaa, vaan palasin suosiolla alkuperäiseen suunnitelmaan :-)

   Poista