keskiviikko 4. marraskuuta 2015

BALI PHOTO DIARY | PART 2


 Nyt täällä kylmässä Suomessa on hyvä vielä palata hetkeksi Balin lämpöön, sillä näitä kuvia kyllä riittää. Kaikista eniten kuvia tuli räpsittyä varmaan kiertoajelupäivänä, jolloin käytiin tosiaan Ubudissa katsomassa Batuan-temppeli, apinapuisto, itse kylä ja tietenkin ne riisipellot. Ubudin ulkopuolisena kohteena vierailtiin vielä auringonlaskun aikaan Tanah Lot-temppelillä ja kuten alla olevista kuvista näkee, oli näköalat aika huikeat. Kokemamme perusteella voin suositella näitä kohteita sightseeing-päivälle. Mullaon muuten meidän kuskin yhteystiedot, eli jos joku teistä on Balille lähdössä, niin olkaa muhun yhteydessä! Häneltä saa 750 000 rupialla omavalintaisen kiertoajelun, valmiiksi suunnitellut on sitten vielä halvempia!

Balilla shoppailin pääasiassa katukaupoilla ja löysin muutamat kivat kuviolliset vaatteet. Ne päällä tuli ihan sellainen fiilis, että kuulun joukkoon haha! Hyviä ostareita Balilla on kuitenkin se jo mainitsemani Discovery Mall ja Beach Walk. Beach Walkissa ei käyty, mutta oon kuullut siitä pelkkää hyvää! Kuitenkin, katukaupoissa saa tingittyä Espanjan hintojakin puolta halvemmat hinnat, joten sieltä niitä löytöjä kannattaa tehdä.

Mä en osaa suoraan sanoa ravintolasuosituksia Balille, sillä meidän ravintolat oli erittäin hyvän sijaan ihan ok taso, d'Alas-ravintolaa lukuunottamatta. Tää rafla löytyy Ubudin riisipeltojen katveesta ja on todellakin kokemuksen arvoinen, niinkuin oon jo maininnut. Ruokaa saa kätevästi ihan marketeistakin ostettua ja niin mekin syötiin yleensä vielä pienet iltapalat huoneessa. Ei ainakaan tullut nälkä!

Jos teillä ilmenee vielä jotain kysyttävää aiheeseen liittyen tai toivotte siitä tiettyä postausta, niin rustatkaapa kommenttiboksiin. Mä kirjoittelen mielelläni aiheesta lisää! 

♥:Emmi


 So now that I'm here in rainy and cold Finland it's about time to get back to Bali for a while. I still have a lot of pictures to share, especially from our round trip in Ubud and nearby. We saw the Batuan temple, Ubud village, Monkey forest and rice fields. Outside Ubud we also saw the Tanah Lot Temple which I think is incredible.

In Bali you can go shopping at Discovery Mall or Beach Walk. I bet there's more malls but these ones really were good. I just did some shopping at a steet market which I think was cool. Now that I have my Balinese clothes I totally fit in ;-)

I have nothing to say about the restaurants, because the ones we visited where just okay, not awesome, tho I visited one restautant I can highly recommend: d'Alas which locates in the middle of the rice paddies. I simply loved it.

Should you have any questions, don't hesitate to comment your question below! I'm happy to help you ;-)

Wednesday alereadt, I'm so happy xx

2 kommenttia:

 1. Anonyymi28.11.15

  Oot ilmeisesti ollu myös Batamilla? Ite oon lähdössä jouluna sinne, niin olis kiva kuulla et minkälaista siel on esim ostokset ja mitä kaikkea siel voi tehdä? Olis kiva jos vastaisit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Oon tehnyt Batamista postauksia, tässä niistä muutama:
   http://psapl-emmi.blogspot.fi/2015/10/101-faktaa-batamista.html?m=0

   http://psapl-emmi.blogspot.fi/2015/10/vainbatamjutut.html?m=0

   http://psapl-emmi.blogspot.fi/2015/09/my-batam-day.html?m=0

   Toivottavasti näistä oli jotain apua! Jos lisää kysyttävää, tarkennuksia yms. ilmenee, voit laittaa lisää kommenttia tai s-postia osoitteeseen psaplblog@gmail.com, vastaan enemmän kuin mielelläni kaikkiin kysymyksiin! :-)

   Poista