maanantai 16. marraskuuta 2015

#TOISPUOLJOKKEE


Viikonloppu tuli tosiaan vietettyä Merin, rakkaan aupparikaverin kanssa Turussa. Yhteensä kahdeksan tunnin yöunien jälkeen voin ihan rehellisesti sanoa, että sunnuntaina väsytti ja paljon :-D Nuokuin vähän silloin ja tällöin, eikä kouluhommien tekeminen ollut ehkä mikään helpoin juttu...

Meillä oli kuitenkin ihan huippu viikonloppu, joka koostui Turun yöelämästä ja samaten keskustan kiertelystä päiväsaikaan. Lauantaina vietettiin rauhallista iltaa landella kera paljun, saunan, hamppareiden ja Amelie-leffan. Ihanaa vaan viettää aikaa Meepan kanssa ja samaten huippua, että saatiin olla toistemme kanssa näitten murheen hetkien aikana, jotta meillä molemmilla oli seurana joku, joka ymmärtää miltä itsestä tuntuu.

Mun opiskelukaupungin valinta ei helpottunut yhtään viikonlopun aikana, vaikka niin vähän toivoin. Turun ja Helsingin välillä kamppailu siis jatkuu ja veikkaan, että se jatkuu ihan viimeisiin mahdollisiin hetkiin saakka. Jotenkin diggaan Turusta ja eilen, kun käytiin vähän kampusalueella haistelemassa, niin voisin kuvitella itseni siellä opiskelemassa. Jotenkin kuitenkin Helsinki mua kutkuttaa ja on jo monen monta vuotta kutkuttanut, mutta kyllä se asuntotilanne huolestuttaa. Oon kyllä ihan valmis asumaan aluksi solussa, vaikka vähän joudun mielessäni taistelemaan ;-D Sen sitten näkee aika pian, kun valmennuskurssille ilmottaudun, että mihin oon päätynyt. Te kuulette kyllä sitten ;-)

Nyt taas pitäis palata arkeen ja pari viikkoa koulua vielä jäljellä normaaliin tapaan. Kohta on aika lähteä Berliiniin ja sitten onneks takaisin Batamille. Kivaa maanantaita ja koittakaa jaksaa harmaudesta huolimatta! 

♥:Emmi


I'm back home after a weekend in Turku at my au pair friend's place. I really had a loong weekend after 8 hours of sleep in total but it's definitely worth it. We went out on Friday and on Saturday we just chilled, went to a hot tub and sauna, watched Amelie and ate hamburgers ;-) I really loved spendind this black weekend with my friend from Paris with whom I can share my thoughts and I know she understands ♥ 

I've thought about going to study in Turku as well as in Helsinki but I haven't decided yet. I hoped this weekend would clear my head a little about whether I want to go to Helsinki or Turkur but well well well, here we are still thinking about where to go. I need to choose quite soon and I'm sure I'll keep you posted about my decision!

Now it's time for a new week with a good night's sleep. A couple of weeks still left until it's time for Berlin and Batam. Can't wait!

4 kommenttia:

 1. Anonyymi16.11.15

  Turussa ja Helsingissä on oikeastaan aina ennen korkeakoulujen alkua pula asunnoista. Helsingissä on toki hieman kalliimpaa, mutta HOASin (Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö) kautta saa edullisempia asuntoja. Opiskelen itse Helsingissä ja HOASilla, joten Turusta ei sen enempää ole kokemusta, vaikka kaupungista pidänkin, mutta sielläkin on ilmeisesti jonkinlainen opiskelija-asuntosäätiö, joka tarjoaa korkeakouluopiskelijoille normaalia tasoa halvempia asuntoja. Korjatkaa joku, jos olen ihan täysin väärässä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo munkin mielestä homma menee just näin! Täytyy kyllä katsoa nyt, maltanko pistää asumiseen vähän enemmän ja muuttaa Helsinkiin vai mennäkö sitä sittenkin Turkuun ;-)

   Poista
 2. Anonyymi16.11.15

  Miten meni syksyn yo:t?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavoitteita huonommin, mutta niin läheltä liipannut ruotsi lähtee uusintaan keväällä! Enkku menis myös, mutta ranskan takia se ei oo mahdollista...

   Poista