tiistai 17. marraskuuta 2015

BROWZINGS VIDEOTänään luvassa onkin mun kulmameikkiä videolla. Toivottavasti tykkäätte, mun mielestä tätä oli ihan sika hauska tehdä ;-) Käytössä mulla on siis Benefitin Browzings-kulmapaletti sävyssä medium. Palaillaan taas huomenna uusien juttujen parissa, mä lähden nyt kouluun!

♥:Emmi

8 kommenttia:

 1. Anonyymi17.11.15

  Nypi se paksumpi kulma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinku selitin niin paksumpi kulma menee sisäreunasta ylöspäin ja toinen vastaavasti ei, josta tulee illuusio että se on paljon paksumpi. En siis voi nyppiä senttiä pituudesta pois ;-)

   Poista
 2. Huippukiva video! Itse aloin käyttämään kulmapalettia kulmakynien sijaan vasta viime keväänä, mutta paluuta kyniin ei enää ole. :-D

  www.therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei eikä, kiitos paljon! :-) Ja joo kyllä paletit on ihan huippuja, en voi ymmärtää miten oon itsekään voinut joskus kyniä käyttää :-D

   Poista
 3. Anonyymi17.11.15

  Moikka! Ei liity mitenkään mihinkään, mutta mitä kautta olit au pairina kesällä? :D t. ensikesäksi haluan au pairiksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Olin Allianssin kautta ja suosittelen kyllä kyseistä järjestöä ehdottomasti! Multa voi kysyä lisää myös Instagramin Direct messagella tai Snapchatissa nimellä eemskuu. Sähköpostia voi myös lähettää osoitteeseen psaplblog@gmail.com, sillä autan näissä asioissa enemmän kuin mielelläni, ei tarvitse ujostella! :-)

   Poista
 4. Anonyymi17.11.15

  Voi vitsi kun toi on pigmenttinen väri! :) ite käytän ihan sokokselta löytyvää kulmapalettia, Goshin brow kittiä :) Sun hiukset on muuten todella ihanat! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin, tykkään ihan sikana! Kiva kuulla muuten, voisin kokeilla jos toi joskus loppuu enkä satu saamaan heti uutta tilalle ;-) Kiitos sulle!!

   Poista