maanantai 2. marraskuuta 2015

#BLOGGERSINSPIRATIONDAY2015


 Laskeuduin lauantaiaamuna Suomeen ihan kukonlaulun aikaan ja pikkasen alkoi väsymys painaa päälle, mutta siitäkin selvisi, kun tiesi että tulossa on ihan mahtava päivä. Sain mun avecin, Essin, paikalle kympin aikaan aamulla ja meidän aamu alkoikin brunssilla Café Ekbergissä, joka sijaitsee siinä Bulevardilla. Sieltä mentiin kahdeksitoista ravintola Maxineen ja olikin aika pistää käyntiin Indiedaysin järkkäämä ja ainakin monille bloggaajille tuttu Inspiration Day.

Paikan päällä oli jos jonkinmoista ruoka- ja juomatarjoilua, enkä ole varmaan ainoa, jonka ehdottomaksi suosikiksi nousi Ginger Joen päärynän makuinen inkivääriolut. Sitä on saatava toistekin! Kiertelin yhteistyökumppaneiden pisteillä sen verran ahkeraan, että ruuat jäi melkein kokonaan mulla välistä, vaikka kuvia ehdinkin niistä räpsiä... Maistoin kuitenkin lohirieskarullia ja voin niiden mausta päätellä, että muutkin ruuat oli varmasti erittäin herkullisia ;-)

Mun lempparipisteitä oli ehdottomasti Biozellin, Santa Marian ja Tuplan pisteet. Yllätyin Tuplan pisteellä ihan oikeest siitä, että just markkinoille tullut proteiinipatukka oikeesti maistuu Tuplalta!! Pisteellä töissä ollut mies naureskelikin mun kommenttia, mutta en oo varmaan ainoa, joka asiaa on spekuloinut; miten sen niin hyvän suklaapatukan maun voi oikein tuoda terveelliseen muotoon?!

Santa Marian pisteellä maistatettavana oli uutuusherkkuja, makuteemana Aasia. Sainkin mukaan kivan goodie bagin ja parin viikon sisään kuulettekin mun herkkureseptejä tähän teemaan liittyen. Ihanaa, että teemana on Aasia, sillä se on ollut mun elämässä nyt aika ajankohtaista ;-)

Pakko vielä nostaa päivästä esiin Biozellin uusi tyvispray, joka herättää ainakin mun tukan ihan uudella tapaa henkiin. Eilen heitin likaisen tukan vaan nutturalle ja tyvisprayta sekaan, lopputulos ihan uskomaton. Biozell postasikin musta kuvan Instagramiinsa, kun pääsin heidän uutuustuotettaan kokeilemaan jo paikan päällä! Onneksi saatiin vielä omat purkit tapahtumasta mukaan, vaikka olisin muutenkin käynyt tätä itse ostamassa...

Kaiken kaikkiaan ihan huippu kolmituntinen, oli ihan huippua olla muiden bloggaajien keskellä. Kerrankin ei tarvinnut hävetä jatkuvaa kuvien räpsimistä ja muita hömpötyksiä, kun kaikki ympärillä tekivät ihan samaa ;-)

Ihanaa ekan marraskuisen viikon alkua!
♥:Emmi


I landed in Helsinki quite early on Saturday. I felt a bit tired for a while, but with a cup of coffee and knowing that I had an amazing day ahead I got over my fatigue. My dear avec Essi arrived also at 10 am and before the blogger event we went for a brunch at beautiful Café Ekberg. Oh the time we had! 

The event itself was a success and I really enjoyed my time there. A lot of collaborators had arrived promoting their newest products and I really spent a lot of time just looking around and seeking different things as well as inspiration. I got a little goodie bag from a company called Santa Maria so you'll see some of that soon!

Thank you Indiedays for organizing the event and I hope I can participate in same kinds of events later on too. I really felt like I belonged there with all those blogger girls... No need to feel ashamed photographing everything when everyone else does the same, haha!

Now it's Monday again and after a two-week-holiday I feel shitty going back to school, although I've missed my routines. Wish me luck for a new week xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti