lauantai 7. marraskuuta 2015

ENSIMMÄINEN OSA VASTAUKSIA



Pahoittelut videon myöhäisestä ajankohdasta, oli pieniä teknisiä ongelmia lataamisen sun muun suhteen. Tässä kuitenkin vähän teaseria kymmenen kysymyksen muodossa, loput saatte ensi viikon puolella! Muistakaa laittaa laatu parhaimpaan ;-)

♥:Emmi

6 kommenttia:

  1. Anonyymi7.11.15

    heippahei! Mulla olis postaustoive! Voitko tehdä postauksen sun lukusuunnitelmasta ylppäreitä varten? :) ja mieluusti aika pian heh :D ja sitte! Vinkkejä uskonnon ylppäreihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Usko tai älä, olin suunnitellut tän postauksen heti alkuviikkoon, joten kauaa ei enää tarvitse oottaa! ;-) Uskonnon ylppäreihin voin sanoa ehkä, että kannattaa lukea maailmanuskonnot hyvin. Kirkkohistoriaa ei yleensä kysytä kovin paljoa, mutta henk.koht. tykkäsin siitä niin paljon, että luin silti! Kertauskirja on mun mielestä myös tosi hyvä, mutta sitä kannattaa kahlailla vasta, kun kurssikirjat on hyvin hallussa :-)

      Poista
  2. Anonyymi7.11.15

    Ketä youtubettajia seuraat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä olikin kysytty, joten vastailen tähän q&a osassa 2! ;-)

      Poista
  3. Anonyymi8.11.15

    Ketkä ovat kymmenen parasta/hyvää kaveriasi?
    Onko kukaan tullut puhumaan sulle ihan randomisti jossain somessa sillä mielellä et haluis tutustua? Oon miettinyt että olisi ihan huippua tutustua suhun, oot jotenkin niin symppis!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastilen näihinkin vielä q&a osassa 2 paremmin ;-)

      Poista