maanantai 23. marraskuuta 2015

6X WEEKEND


We had slight difficulties but succeeded in making a quiche lorraine. Well I did nothing but at least I ate a bit of it ;-)


"I would reaaally really want to have some crêpes too"


Sunday breakkie by my Frenchy - crêpes


Hair as grey as my sweater ;-) I don't like it, I love it love it looove it....


Oh great Lord the things we had on Saturday... Italian pizza, brownies, cookies, quiche lorraine, Icelandic quark and of course Finnish xmas specialities ;-)


You know what's the best thing in Nutella? When you open a new jar and sink a spoon in there... 

Ihanan ihanaa maanantaita!
Mun viikonloppu meni taas aivan huikeeta vauhtia, mutta kyllä sitä tekemistäkin riitti. Perjantaina siivosin koko päivän ja laitoin talon joulukuntoon ja muuten on tullut luettua ja tehtyä aika paljon hommia. Eilen olin mm. optikolla ja kohta saan toivottavasti uudet rillit vanhojen tilalle, jee!

Lauantaina tosiaan oli meillä pikkujoulut, joista taisin sivulauseessa mainitakin viime viikon aikana. Ruokaa riitti ja seura oli mitä mahtavinta. Niin nostalgista vetää kuorolaulannassa vanhoja hyviä biisejä. Essin kanssa saatiin jopa Ari Koivusen parhaat biisit huudettua läpi :-D Sunnuntaiaamu alkoi mun osalta rauhallisesti postausta kirjoitellen ja jämäpiirakoita syöden - oli muuten ihan liian hyvää! Sitten kun ranskalainen ystäväni viitsi monen tunnin odottelun jälkeen herätä, tehtiin yhteistuumin (okei, ehkä annoin natiiville vähän enemmän osaa) crêpesejä ja mä viipotin optikolle siitä sitten suoraan. 

Mulla on koeviikosta huolimatta aika löysä viikko koulussa edessä ja sehän on vaan hyvä, riittää aikaa blogille ja ylppäreille. Tästä oikeastaan alkaakin mun lukulomani, kun varsinaisia velvoitteita kursseilla käymiselle ei enää ole. Pari viikkoa vielä ja Berliini kutsuu! Onko jollain muuten hyviä vinkkejä sinne?

Getting the house ready for Christmas, a lot of school and blog work, pre-christmas with friends, crêpes on a Sunday morning. That was basically my weekend in a nutshell. Oh, and I dyed my hair. You like it? I love it! Two weeks until it's Berlin calling, excited af!

Have a great week xx

♥:Emmi


4 kommenttia:

 1. Anonyymi23.11.15

  Berliinissä ite tykkäsin muurimuseosta hirveästi perus nähtävyyksien lisäksi :-) Siegessoile (tai miten kirjotetaan) tai sit se labyrinttimainen muistomerkki muistaakseni juutalaisille on ihania myös :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, pistetäänpä muistiin! Kiitos sulle :-)

   Poista
 2. Anonyymi24.11.15

  On kyllä ihanaa, kun sulla on ystäviä ympäri maailmaa. Tuollaiset teemajuhlat on aina kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ihan sika ihanaa! Nää juhlat on parhaita ;-)

   Poista