lauantai 14. marraskuuta 2015

THE WILD WILD PSYLMeidän koulu muuttuikin torstaina Villiksi Länneksi, kun tänä vuonna oli meidän vuoro järjestää jokavuotuinen kulttuuripäivä. Teema oli mun mielestä ihan huikea, paras näiltä kolmelta vuodelta, kun oon Psyllissä ollut. Porukka abeja oli raatanut koristeiden teossa ihan mielettömän pitkän ajan ja ne oli niiiiin upeet. Itse tein muutaman kyltin ja niistäkin osa oli niin rumia, en taida olla kovin taiteellisesti lahjakas :-D

Ehdottomasti paljon plussaa siitä, että tänä vuonna kaikki luokat ykkösistä ja kakkosista oli panostanut. Meidän luokka sai ykkösellä aikaan pää-olkapää-peppu-tanssi, mikä näin pari vuotta myöhemmin muuten pikkasen hävettää. Hienoja esityksiä oli koko päivä täynnä ja jos joku teistä tätä lukee, niin olitte kyllä kaikki esiintyjät huippuja, kiitos teille!

Nyt jäi jotenkin ihan kauhee aukko, kun tajus että tää oli oikeesti mun viimeinen kulttuuripäivä. Alussa en tykännyt koko perinteestä yhtään, mutta tässä kolmen vuoden aikana oon tosiaan oppinut ihan rakastamaan tätä perinnettä. Niiin uniikkia, jotain mitä muissa kouluissa ainakaan Porissa ei ole.

Mun päivän asu oli ihan perus cowgirl, en halunnut ruveta maksamaan mistään kalliista asusta, joten otin mitä kaapista löysin ;-) Mä itse tykkään noista saparoista ihan hirmusesti, mitäs te siellä fiilaatte? 

♥:Emmi


We had our annual "cultural day" (it really doesn't have anything to do with cultures the way you probably think) at school on Thursday and we as seniors had the responsibility to organize it. We chose "The Wild West" for our theme and I think we did really well in the decorations and it really felt like we are in the Wild West. As we organized the day and did the videos, it was up to 1st and 2nd graders to do the performances, so Western themed plays for this year. I think everyone succeeded great in their own shows and the day really was one of the most unforgettables during my high school. A huge thanks to everyone for making it possible xx

2 kommenttia:

  1. Anonyymi17.11.15

    Eks ole kiva huomata, että joistakin asioista voi alkaa tykätä, vaikka ne aluksi ei olekaan olleet innostavia?

    VastaaPoista