perjantai 20. marraskuuta 2015

BEFORE DAWN


Taas uus arkiviikko purkissa ja herranjumala miten aika vaan lentää! Enää kaks kokonaista viikkoa ennen Berliiniä ja kolme ennen Batamia! Mulla (ylläriylläri) to do-listat vaan kasvaa, eikä kaikki hommat välttämättä oo tehtäviä, vaan on myös ihan sikana muistettavaa ja muuta mukavaa. Vaikka näin että:
 • Tänään on äitin synttärit! En kuitenkaan täällä viitsi paljastaa, kuinka nuori mun äiti onkaan ;-)
 • Mun pitäis rientää kauppaan! Meillä on huomenna "international pre-christmas" ja se tarkoittaa sapuskaa ympäri maailmaa. Mä oon kuitenkin hostina niiiiin tylsä ja teen jotain aika basicjuttua, mistä kuitenkin toivottavasti kaikki tykkää ja annan siis muiden hoitaa kansainväliset ruuat... Koitan myös saada mun reseptistä teille videota, mutta sen saa nähdä miten siinä yksin onnistun!
 • Koeviikko alkaa keskiviikkona! Tai oikeastaan se alkoi jo eilen ranskan puhekokeella, mutt näin varsinaisesti keskiviikkona. Kertokaa miks mä sanoin espanjan opettajalle, että teen kokeen vaikken varsinaisesti käykkään kurssia? Nyt olis asioita opeteltavana sitten, haluaako joku vaikka puolet?
 • Ja vaikka on koeviikko, niin on myös ylppärit! Kohta on menty kaks viikkoa tällä suunnitelmalla ja homma ainakin toimii. Yhtään en ole laistanut vaan menot on pistetty sitten sen mukaan, että lukemiset on saatu ensin alta pois hoidetuksi. Lisää YO-juttuja on vielä luvassa viimeistään ensi kuun alussa!
 • Ja huomenna kampaajalle!!! Ette tiedäkään, miten kaipaan jo uuta väriä ja juttuja tähän reuhkaan. Oisko teillä jotain radikaaleja ehdotuksia mun tuugille? ;-D
 • Vielä muutama treeni on tältä viikolta hoitamatta ja vaikka mun kunto on selvästi pudonnut ihan pohjalukemiin, tällä viikolla oon vetänyt ihan extrakovaa! Toivotaan, että meno jatkuu samanlaisena ja muutaman pienen kilon saisi tästä varresta revityksi (voi toivoa)
 • Ja se Nälkkis!! Jospa sen sais ens viikkoon. Tällä viikolla on vaan ollut aika sen verran kortilla, enkä muutenkaan ole saanut aikaiseksi varata lippuja vielä... Hei te, jotka sen jo ootte nähneet: älkää spoilatko mitään, mutta oliko hyvä??
Mitä teidän listalta löytyy just nyt?

♥:EmmiNEULEMEKKO - New Yorker
NAHKATAKKI - H&M
HATTU - Primark
BOOTSIT - Forever21
LAUKKU - Tommy Hilfiger

Oh well, again one week has passed by so quickly. Only two full weeks before Berlin and three before Batam! So excited!! My to do list is getting longer and longer, not consisting only of nasty things to do but everything fun and things I'm looking forward to. Here's what's on my list:
 • Today is my mom's bday! Happy birthday mommy!
 • We're having an international pre-christmas party at my place tomorrow which means a lot of food. We decided each of us to make something special, for example we have Italian, French and Peruvian food. Doesn't it sound awesome?
 • Exam week is on its way! Well, my exam week started yesterday with an oral exam fron French but officially it's on on Wednesday.
 • And even though I have exam week, there's always room for finals. I've been sticking to my studying schedule for two weeks now and it's looking great so far ;-)
 • Oh and I have an appointment for the hairdresser tomorrow! Any suggestions about what to do with my hair? ;-)
 • Two workouts left for this week! Even if it's me saying this, I've been doing quite well this week. I hope I'll continue with the flow!
 • And the Hunger Games!! I guess that's for next week. Has some of you seen it already? Don't spoil anything, but WAS IT GOOD??

6 kommenttia:

 1. Anonyymi20.11.15

  Nälkäpeli oli mun mielestä paras tähän asti :-) En spoilaa vielä tarkemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva! Kohta mäkin pääsen näkemään ja kertomaan mielipiteeni! :-))

   Poista
 2. Anonyymi21.11.15

  Tää oli hyvä. Siis hyvä juttu ja kuvat. Alkaako noi listat stressata sua vai auttaaks ne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-) noi listat oikeesti auttaa mun tosi paljon ja niiden ansiosta pysyn järjestyksessä ja aikataulussa!

   Poista
 3. Anonyymi22.11.15

  Urheilu on hyvästä ja tiedän että tarkoitit varmasti "kilojen nipistämisellä" ihan vaan sellasta yleistä hyvää kevyttä oloa jne. Halusin kummiskin sen luettuani sanoa että sulla on ihana vartalo. Sairastan itse erästä aineenvaihdunnan sairautta jonka takia en itelleni saa varmaan ikinä tuollaista "vahvaa" vartta, jota pidän kauniina:( en sua tunne niin en voi tietää, mut luulisin että oot aika pitkäkin? Nooh, olen kaunis omalla laihalla, lyhyellä ja heiveröisellä tavallani kumminkin. Mutta mun unelmavartalo olisi kyllä tuollainen kuin sulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, jos sulla tulee tollanen olo, mutta hyvä että tiesit silti, etten tarkoita loukata ketään! Omaan kroppaan ei varmaan kukaan tavallinen tallaaja oo koskaan täysin tyytyväinen ja kaikilla on omat virheensä, mitä muut ei varmaan edes huomaa! Ollaan hyviä just sellaisina kuin me ollaan nyt <3

   Poista