lauantai 11. heinäkuuta 2015

UP AT CENTRE POMPIDOU


Coucou, ollaankos siellä vielä elossa? Musta tuntuu, että porukka on vaipunut kesälomille kun täälläkään ei teistä paljoa enää kuulu ;-) Mäkin lähden oikeastaan pienelle lomalle huomenissa, sillä otetaan host-perheen kanssa suunnaksi Bretagne! Siellä kuluukin sitten viitisen päivää ja perjantaina aamupäivästä saavutaan takaisin Pariisiin. Kolmisen viikkoa on vielä täällä Ranskanmaalla aikaa ja sitten nousee kone kohti Helsinkiä. Oon luvannut jo tehdä äitille pitkän listan asioista, jotka tulee olla jääkaapissa kun tuun takasin. Varo vaan äiti ;-)

Nää kuvat on otettu Centre Pompidoun näköalatasanteella parisen viikkoa sitten. Pompidou on tosiaan modernin taiteen museo, mutta me vaan näköalojen ystävinä maksettiin kolme euroa ja noustiin katselemaan upeaa Pariisia ylhäältäpäin. Ei oikeastaan hinta eikä mikään, mutta jälkeenpäin ajateltuna menen mielummin Riemukaaren huipulle ihailemaan maisemia, onhan se meille alle 25-vuotiaille EU:n kansalaisille ilmainen ;-)

Lomasta huolimatta pistän teille postauksia päivittäin tulemaan, joten suosittelen kurkkimaan tänne päivittäin puolenpäivän tienoilla - mulla ei meinaan oo nettiä koko viikkoon! Kuuleman mukaan ei ole edes mahdollisuutta soittaa tai tekstata, mutta sen näkee sitten! Voi olla, että löydän jonkun paikan, josta pääsen päivittelemään instaa tai jakamaan postauksia, mutta muuten tiedätte että täältä löytyy luettavaa!

Onko teidän loma muuten sujunut hyvin?
♥:Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti