tiistai 21. heinäkuuta 2015

LEO SHORTS


SHORTS & SUNNIES- H&M
SHIRT & DENIM VEST - Gina Tricot
BAG - Tommy Hilfiger
SLIP ONS - Clockhouse

Vielä toiset kuvat Jardin du Luxembourgista ja tällä kertaa asun merkeissä. Mulla on kertynyt tässä kivat läjät asukuvia, kun näitä äitin ottamia on vielä näiden jälkeen yhdet jäljellä. Tän lisäksi mun jenkkikaveri Annie on ottanut musta muutamat ihan superonnistuneet asukuvat! Meillä on vielä yks viikonloppu yhdessä, joten taidan pistää neidin kameran taakse ainakin kertaalleen vielä ;-)

Shortsit on uudet, liivi on varmaan mun käytetyimpiä vaatekappaleita ja laukun ootte nähnyt tuhanteen kertaan. Kengät tuutte vielä oikeastaan näkemään, yhdistin ne vähän erilaiseen asuun jalkojen superväsymyksen takia yhtenä iltana. Siitä lisää pian!

Uus viikko ja nyt viimeinen kokonainen on käynnistetty ja eilen pitkän päivän jälkeen halusin suurinpiirtein vaan mököttää mun huoneessa. Patonkia, omenasipsejä, kalkkunaleikettä ja jogurttia, sekä jakso Pretty Little Liarsia. Siitä ja pitkästä whatsapp-puhelusta Tian kanssa oli mun ilta tehty. Koko eilisen sain panikoida myös puhelimen puolesta, sillä fiilis on että siinä on mikrofoni rikki. Hämmennystä kuitenkin aiheuttaa, että whatsapp-puheluissa ja ääniviesteissä vastaanottaja kuulee mun äänen, mutta normipuheluissa ei. Näin päätellen kyseessä ei voi olla mikki, am I right? Ärsyttää vaan ihan pirusti, ymmärtäisin jos ääniviestit tai puhelut whatsappin välityksellä ei toimis, mutta kun toimii! Tietääkö kukaan vastausta mun pulmaan?

Vielä neljä päivää töitä ennen viikonloppua, viimeistä sellaista. Tavallaan oon jo hyvillä mielillä palaamassa Suomeen, hirveä hinku on nähdä kaikki kaverit ja Essi, jota en oo nähnyt yli vuoteen ♥

♥:Emmi

1 kommentti: