torstai 9. heinäkuuta 2015

PLAYSUIT EVENING EDITION

*saatu blogin kautta

*PLAYSUIT - House of Brandon 
HEELS - H&M
BAG - Guess

En tiedä voiko kuumuuden aistia läpi kuvien, mutta että näitä kuvia ottaessa oli kuuma! Otettiin nää heti meidän äitin ekana iltana täällä ja loppujen lopuksi ilta jäi niinkin lyhyeen, kuin nopeaan ravintolaillalliseen. Väsymys painoi päälle ja kuumuus kahta kauheammin. Mä olin jo aika tottunut noihin kuumiin päiviin, mutta äitiin se iski ja aika kovaa! 

Nyt on täälläkin päässä kuitenkin jo viilentynyt, eilen oli suorastaan kylmä :-D Arvatkaa osaanko ikinä arvioida säätä, tälläkin kertaa kun kotoa poistuin puol yhdentoista jälkeen lasten kanssa ja takas tulin yksikseni yhdentoista jälkeen illalla, oli sää ehtinyt vähän vaihtua. Katotko Emmi ens kerralla säätiedoitusta, jooko? Ostin jopa taas yhden mekon siinä uskossa, että vaihtaisin sen vessassa ja näin mulla olis lämpimämpi, mutta siinähän sitten vaihdoin. Shortseissa mentiin koko ilta...

No, tälle päivälle on taas luvattu parempaa keliä ja huomenna näyttää taas olevan 29 astetta. Heräilin juuri ja lähden kohta aloittelemaan vapaapäivääni salin puolelle. Sen jälkeen alkaakin parin tunnin opiskelusessio ja iltapäivästä taas Pariisiin. Huomenna taas luojan kiitos viikonloppu, saas nähdä mitä nyt keksitään tekemiseksi! ;-)

♥:Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti