lauantai 18. heinäkuuta 2015

MAKEUP WITH NAKED BASICS


Urban Decayn Naked basics-paletin kotiuttaessani tiesin, että haluan tehdä pienen tutorialin silmämeikkiin tän paletin avulla. Ostin toisaalta myös toisen hyvän luomiväripaletin tossa viime viikolla, saa nähdä jos teen sen kanssa jonkun meikkivideon, ehkä Suomen päästä! Pitemmittä puheitta, täältä tulee superhelppo tutorial niille, jotka aina välttää luomivärien ostoa siksi, että "en mä ees osaa tehdä niillä mitään"Ensin aloitetaan tietysti pohjustamalla luomet, mä käytän siihen Lumenen pohjustusvoidetta. Sitten päästäänkin alkuun ja ensimmäisenä levitetään paletin sävyä naked 2 koko liikkuvalle luomelle ylläolevaan tapaan.


Tämän jälkeen sävyllä faint tehdään vasemman kuvan mallinen "kuvio", joka sen jälkeen häivytetään. Häivytetyn lopputuloksen näkee oikeasta kuvasta.


Seuraavassa vaiheessa korostetaan kulmaluuta paletin vaaleimmalla sävyllä venus. Levitä siis tätä sävyä kulmaluulle ja muista häivyttää tumman ja vaalean sävyn raja huolellisesti!


Lopuksi voit levittää vielä hieman sävyjä venus ja faint alaripsien juureen lookin viimeistelyksi. Halutessasi voit tehdä yläluomeen rajauksen, itse suosittelen jotain ruskehtavaa rajauskynää tai eyelineriä. Mustan värin kanssa raja on mielestäni vähän turhan suuri! Mä käytän Lumenen eyelineriä ja sävy on muistaakseni khaki crystal. Lopuksi mascaraa ja huulipunaa, niin olet valmis lähtöön! Arkisemmasta lookista voikin jättää rajaukset pois ja korvata huulipunan ihan huulirasvalla ;-)

Mitäs tykkäätte?
♥:Emmi

2 kommenttia:

 1. Anonyymi21.7.15

  Mitä mascaraa käytät? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maybelline Lash Sensational on tällä hetkellä vielä ennen kuin se loppuu :-)

   Poista