keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

DINAN SNAPSHOTS


Keskiviikon kunniaksi fiilistellään nyt vielä taannoista Bretagnen reissua ja tarkemmin visiittiä lähikaupunkiin, pieneen, mutta niin suloiseen kaupunkiin nimeltään Dinan. Kämpiltä oli tänne kivenheitto matkaa ja onneksi saatiin yhtenä päivänä aikaiseksi pakata kimpsut ja kampsut ja lähteä viettämään päivää tuonne valokuvauksesta ja crêpeseistä innostuneen unelmakaupunkiin. Jos joku sattuu lähistölle, suosittelen ehdottomasti poikkeamaan Creperie Ahnassa ihan pitkän kaavan mukaan. Eikös muutenkin näytä kaupunki aika hurmaavalta?


Kuulumisista sen verran, että väsyttää. Eilinen vei totaalisesti voimat Jardin d'Acclimatation-visiitin ja pienten kommellusten jälkeen, mutta psyykkaan itseäni viikonlopun voimalla jaksamaan :-D Oli vähän tunteet pinnassa eilen illalla, kun perheen äidin saavuttua kotiin ja mun lähtiessä salille hän huikkasi vielä kiitokset päivästä ja mä portista ulos astuessani tirautin kyyneleet :-D Salilla vielä ohjaaja jutteli mun kanssa varmaan vartin ja oikeesti näiden voimalla vedin treenit. Pieni kiitos tehdystä työstä ja päivän piristys salilla, niin se oli siinä. Ilman näitä olis varmaan treenit jäänyt lyhyeen...

Kuitenkin, keskiviikossa mennään ja eiköhän tää viikko taputella kunnialla loppuun! En kestä ajatella, että ens viikolla sanon heipat näille maisemille... Vielä homma ei oo konkretisoitunut, mutta eiköhän ens viikolla kun ostan vikat tuliaiset ;-)

Aurinkoista keskiviikkoa, tai sittenkään ei ainakaan koto-Suomen sään mukaan... Mutta ihanaa keskiviikkoa kuitenkin!

♥:Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti