tiistai 14. heinäkuuta 2015

FROGBURGER


Yksi syy, miks mä rakastan tätä kaupunkia on se, että uusia upeita ruokapaikkoja ja kahviloita löytyy joka kulmasta. Löysin Frogburgerin, kun oltiin äidin kanssa kiertelemässä ja nappasin siitä kuvan nopeasti kännykällä - tiesin, että tulisin vielä takaisin tänne!

Ja niin tulin, ekan kerran kävin saksalaisen ystäväni kanssa ja tilasin "Formule" - aterian, joka sisälsi hampurilaisen, ranskikset ja juoman. Parasta on varmaan se, että perusranut saa vaihdettua bataattiranuihin tai salaattiin. Juoma voi olla vettä, limua eikä alkoholijuomat maksa erikseen! Me testattiin toisella kertaa jenkkikamuni kanssa kyseisen puljun margharitoja ja tykättiin!

Burgereita on tarjolla 6-7 erilaista ja kana- ja bbq-burgereita testanneena voinen suositella molempia! Jälkkäreitä en ole testannut, mutta niitäkin löytyy ;-) Ekan visiitin jälkeen haettiin meinaan jälkkäriksi nutellacrêpesit ja tokalla kerralla eksyttiin Häagen-Dazsiin...

Frogburgereita on Pariisissa kaksi: toinen on ihan Notre-Damen vieressä ja juuri tässä olenkin nyt kahdesti poikennut. Toinen löytyy Bastillen läheltä, mikä oli kuulemani mukaan myös hyvä kokemus!

Bastille: 19 Rue du Faubourg Saint-Antoine, 75011 Paris

Saint-Michel: 18 rue Saint-Severin75005 Paris

Onkos täällä burgereiden ystäviä?

♥:Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti