torstai 2. heinäkuuta 2015

IN LOVE WITH MA WHITE SHOES

Reissusta on tähän mennessä tullut ostettua kolmet kengät ja kolmansien kohdalla heräsin siihen todellisuuteen, että hetkonen kaikkihan ne on valkoisia?! :-D No, veikkaan että johtuu kesästä ja siitä, että valkoinen on niin ihanan raikas väri vaatteissa ja asusteissa, vaikka aika reippaasti käytän myös mustia vaatteita kesällä. Kaikki kengät on ihan överimukavat jalassa ja käytinkin noita ensimmäisiä yhtenä iltana ulkona ja vasta loppuillasta (eli aamusta) alkoi sattua niin paljon, että oli pakko ottaa ne hetkeksi pois! Siinähän ei oo sitten yhtään mitään järkeä, oli niin ihanaa tunkea kengät takaisin turvonneisiin jalkoihin, mutta minkäs sitä hyville ideoilleen voi ;-D


Ensimmäiset kaunottaret ostin New Lookista noin parilla kympillä. Hailakan vaaleanpunaisia kenkiä etsin, mutta valkoisten kanssa lähdin pois. Etsin kyllä niitä vaaleanpunaisia korkoja edelleen ja näin yhdet kauniit ja olivat piru vie jopa aitoa nahkaa ja alennuksessa - arvatkaa oliko kokoa 38 jäljellä. No ei.


Näistä tuli taasen mun pelastajani täällä, sillä kotoa lähtiessäni en ottanut yhtään paria tennareita mukaan. Converset olivat jo lähdössä mukaan, mutta laukun painaessa pari kiloa liikaa, oli painavat conssit ensimmäinen asia, joka laukusta lensi ulos :-D Nämä ihanat (ja helposti likaantuvat) slip onit kotiutin C&A:n Clockhouse-liikkeestä n. kympillä. Ei ollut turha ostos!


Ja sitten pari, joka varmasti jakaa mielipiteitä. Vitsailtiin näistä Sofian kanssa ja mulle tuli nää jalassa tepsutellessani niin pappamainen olo, mutta minkäs mahtaa että oon tälläistä paria himoinnut varmaan vuoden. Taapertelin kohti kassaa Clockhousella kädessäni tokassa kuvassa olevat kengät ja sitten bongasin nämä alennuksesta. Vajaa kympillä. Luuletteko, että vielä oikean koon löytyessä jätän unelmapoponi hyllyyn?? No en taatusti!

Onko jollakin muulla kasvanut himotus valkoisiin kenkiin? Sanokaa nyt että on, niin en ole ainoa ;-D

♥:Emmi

2 kommenttia: