maanantai 11. tammikuuta 2016

TERVEYSTAMMIKUUHöpöttelin teille videolla jonkin verran mun mielipiteistä terveellisiä elämäntapoja kohtaan. Nyt te saatte osallistua keskusteluun kertomalla, miten te tammikuussa ryhdistäydytte, miten te syötte tai treenaatte! Muistakaa kuitenkin, että kaikilla saa olla ihan ne omat mielipiteet eikä omillaan tarvitse lytätä toisten ;-) Kivaa maanantaita, voisin lähteä kohta vaikka koulussa käymään! 

♥:Emmi

16 kommenttia:

 1. Anonyymi11.1.16

  Ite aattelin alottaa pienin askelin. Koska illalla yleensä syön herkkuja, oon päättänyt et syön joskus salsujen aikaan iltapalan ja sen jälkeen en enää saa syödä mitään. Myöskin vettä ois tarkoitus juoda n. 3l päivässä. :) Ja kun tervehdyn, niin salille ois tarkoitus taas päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnitelmallisuus on aina hyvä, hienoa et oot mietiskellyt asiaa kunnolla! Hurjasti tsemppiä sulle! ;-)

   Poista
 2. Anonyymi11.1.16

  En kerennyt katsomaan videota vielä, mut aattelin kysyä aiotko "kiristellä" ylppäreiksi? Ite aattelin ni mietin jos sulta sais täältä vertaistukea! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläää! Mulla vaan tilanne et kaks vikaa kuuta joutuu tod näk olemaan ilman salia :-D Vertaistukea kyllä saat ;-)

   Poista
 3. Anonyymi11.1.16

  Tosi kiva ja asiallinen video! Sulla on mun mielestä terve ja hyvä ote liikuntaan ja terveellisiin elämäntapoihin.

  Itselläni ovat asiat terveellisten elämäntapojen ja liikunnan suhteen vähän niin ja näin. Kun muutin puolitoista vuotta sitten opiskelemaan, oikeastaan kaikki liikunta jäi. Lempiurheilulajini ovat täällä pääkaupunkiseudulla hirveän kalliita ja niihin ei ole opiskelijana ihan oikeasti varaa. Myös ruokailut ovat lipsuneet siitä terveellisyydestä ja annoskoot ja ruokailujen välit ovat suurentuneet. Syön ihan perusterveellistä ruokaa, mutta se yhdistettynä hieman liian isoihin annoskokoihin ja liikkumattomuuten ovat tuoneet niitä ylimääräisiä kiloja useamman. Olo ja itsetuntoneivät ole niin korkealla kuin voisivat olla. Niinpä aloitan nyt pienin askelin parantamaan oloa ja liikkumaan enemmän. Tarkoituksena olisi kokeilla uusia, terveellisiä reseptejä myös sieltä kasvispuolelta sekä ostaa korkeakouluni liikuntapassi, jolla pääsee osallistumaan erilaisille tunneille ja ohjattuun ryhmäliikuntaa rajattomasti joka viikko. Onneksi tässä projektissa ovat tukena poikaystäväni, jolla on samanlaisia suunnitelmia, sekä ystäväni, joiden kanssa pääsee liikkumaan.

  Tsemppiä sulle ja kaikille muillekin, jotka aloittelevat samaa projektia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa vähän samalta kuin mun homma, annoskoot on myös mulle aika kiperä ongelma! Toivottavasti sä saat hommasta kiinni ja onneksi sulla on myös läheisiä, jotka on tässä mukana. Opiskelijana ei välttämättä ole rahaa ihan muille jakaa, mutta se kannattaa juurikin käyttää hyvin ja ruokakaupassa on fiksua käydä oikeasti vaan kerran viikossa. Näin välttyy herkuilta ja huonoilta valinnoilta ja samalla rahaakin säästyy ;-) Hurjasti tsemppiä myös sulle ja ihanaa kevättä!

   Poista
 4. Anonyymi11.1.16

  Täällä yks joka ei myöskään oo dieettien kannalla. Tiedän, että mun pää ei kestäis. Herkut pitäs vaan osata heittää pikkuhiljaan vaan viikonlopun puolelle! Pidän tän aiheen postauksista, joten niitä saa mun puolesta tulla lisääkin! Kivaa motivaatiota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, ei ne dieetit kyllä ole normielämään tarkoitettuja! Tietenkin jotain syytä varten on kiva välillä kiristellä, mutta ei se jatkuvaa elämää ole ;-) Koitan saada aiheeseen liittyviä postauksia myös tulevaisuudessa lisää, kiva että jengi tykkää!! Kiitos sulle :-)

   Poista
 5. Anonyymi11.1.16

  Aiotko kattoa keskiviikkona liviltä klo 21 alkavaa Akin ja Ritan (jotain dieetti) ohjelmaa? :D Itse aattelin näin mielenkiinnosta, kun Porilaisiahan tässä ollaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai aion, tälläset hömppäohjelmat on ihan mun suosikkeja! ;-D

   Poista
 6. Anonyymi14.1.16

  Itse en kanssa oo dieettien kannalla. Koitin tässä pari kuukautta sitten mehudieettiä, eli kolmen päivän ajan ei saanut syödä mitään kiinteetä ruokaa ja olihan se aika kamalaa. Painoa tais lähtee tosin kilo, mutta sekin tuli sit heti takas kun alko syömään kiinteetä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinähän se juttu onkin. Tollasissa dieeteissä paino palaa aina takaisin, kun vaihdat "normaaliin ruokavalioon". Mutta tärkeintä, että oot itse ymmärtänyt sen :-) Tasapainoinen ja terveellinen ruoka on se juttu!

   Poista
 7. Anonyymi14.1.16

  Ihana blogi sulla! Mä ite oon parantunut anorexiasta about 3-4vuotta sitten ja painoa on tullut lisää n. 30kg, ja oon vieläkin vähän arka laihdutuksen suhteen. Sairauden jälkeen pyrin tekemään kehostani atleettisen ja terveellisen näköisen, harrastin aktiivisesti liikuntaa noin viitenä päivänä viikossa (cheerleading, lenkkeily, sali jne.) ja viime keväänä jotenkin vaan lopetin kaiken rahatilanteen ja laiskuuden takia. Nyt melkein vuotta myöhemmin oon taas lihonut ihan älyttömästi (varmaan 5-10kg) ja haluisin aloittaa taas terveellisen elämän. Tää sama lupaus on mulla joka toinen kuukausi mutta mulla ei vaan pysy motivaatio yllä! Ekat pari viikkoo menee hyvin mut sit se vaan unohtuu. En yhtään tykkää vartalostani enää, koska en ole ikinä elämässäni ollut näin 'lihava'. Nyt latasin MyfitnessPal- sovelluksen ja toivon saavani sen kautta jotain motivaatiota. Olisko antaa mitään muita motivaatiovinkkejä mun kaltaiselle ihmiselle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin, kiitos sulle ihan hurjasti! <3 Syömishäiriöt on aina vakavia ongelmia ja vaikka toisesta pääsee eroon, ei se tarkoita että suhde ruokaan olisi täysin normalisoitunut. Se vaatii aikaa ja mielen lujuutta. Ihanaa, että sä ymmärsit aloittaa terveellistä reittiä ja liikkua, sillä puhdas lihoaminen vaikean anoreksian jälkeen ei ole se paras vaihtoehto.

   Meillä kaikille "levahtaa" joskus ja mä olen lihonut sun kanssa saman määrän pienessä ajassa. Joskus täytyy vain antaa aikaa muulle, kuin oman kropan huoltamiselle, mutta aina siihen vanhaan palaa. Kun muistat, miten paljon tykkäsit itsestäsi vähän enemmän "tikissä", niin ainakin tämä likka tekee mielellään sen vanhan tikin eteen vähän töitäkin ;-)

   Ekat 4-12 viikkoa, riippuen tietenkin henkilöstä, on ne kaikista kriittisimmät ja vaikeimmat ja siinä ajassa pitäisi saada taas juurrutettua itseen ne terveelliset elämäntavat ja vanhat rutiinit. Sun pitää vaikka hammas irvessä vääntää alkuaika, niin pikkuhiljaa hommasta tulee automaattista. MyFitnessPal-sovellus löytyy multakin kännykästä ja mun mielestä se on tosi hauska, eikä sitä myöskään tule ottaa liian vakavasti tai antaa sen stressata. Se antaa kuitenkin hyvää osviittaa, joten suosittelen!

   Mäkin olen kahdessa viikossa pudottanut jo -1,5 kiloa, joten ehkä sekin motivoi sua vähän lisää. Jos mä pystyn niin sä pystyt! :-)

   Poista
 8. Anonyymi22.1.16

  toivottavasti et oo unohtanu kommentoida takaisin heille, jotka ylhäällä ovat kertoneet kokemuksistaan ja mielipiteistään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Hyvä että muistutit. Joskus kiiressä nää vähän vanhemmat postaukset saattaa jäädä huomioimatta :-(( Kiitos!!

   Poista