maanantai 18. tammikuuta 2016

HIGHLIGHT & CONTOUR ROUTINE

Heipähei ja ihanaa maanantaita! Kuvasin ja editoin teille viikonloppuna videon mun highlight & contour-rutiinista ja tässä se vihdoin on. Pistäkää palautetta tulemaan ja kertokaa samalla millaisia meikkipostauksia toivoisitte sekä miten te varjostatte ja korostatte naamaanne vai teettekö sitä ollenkaan? ;-)

Mahtavaa viikkoa kaikille!

♥:Emmi

18 kommenttia:

 1. Anonyymi18.1.16

  Moikka! Tosi kiva postaus, mulla sama paletti :) en mitenkään yritä kertoo mitä kuuluu tehdä, mut tohon ylähuulen päälle amorinkaareen kannattaa laittaa ennemmin highlighttia kuin varjostusta, näyttää kivemmalta ja niin opetetaan :) ei siis koko siihen alueelle huulen yläpuolella, mutta amorinkaareen :) saa huulet näyttämään isommilta kun alahuulen alta varjostaa ja sitten tosta korostaa :) myös leukaluuhun kannattaa koittaa varjostusta!:) tulee tosi kivan näkönen ja sellanen tiiätkö "defined" muoto :) muuten teen aika samalla tavalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Ihan mahtava paletti mun mielestä ;-)
   Oon kokeillut molempia ja mun mielestä mun naamassa contour sopii tohon jotenkuten paremmin! Sehän on vaan niin kokeilukysymys, toisille sopii niin eri jutut ja se tässä hommassa onkin hauskaa, ettei ole mitään lukkoonlyötyjä sääntöjä vaan voi itse kokeilla mikä sopii ja mikä ei! Ja voi olla että vaihdan joskus highlightiin, musta ei koskaan tiedä :-D sama leuassa, se saa mulle jotenkin kaksarimaisen olon niin oon jättänyt sen pois hahaha! Mutta hyviä pointteja, joku saa tästä varmasti apua ja ideoita ;-) kiitos sulle!!

   Poista
 2. Anonyymi18.1.16

  itse en korosta tai varjosta, mutta onhan se siistin näkyistä tällä videolla :) Olen vaan niin huono tekemään käsillä mitään, että ehkä parempi näin :D juhliin kyllä yleensä ystävät/kosmetologit meikkaa sitten vähän enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :-) Ja hei niin olen mäkin, mutta tekemällä oppii ;-)

   Poista
 3. Anonyymi19.1.16

  Oli hyvä ja selkeä video, mutta pisti kyllä korvaan nää termit "hailaittaaminen" ja "contouraaminen", eli suomeksi siis korostus ja varjostus.. :D Ärsytti suunnattomasti kuunnella muuten suomenkielistä videota, johon väliin tungettu sanoja, jotka ei edes ole sanoja.. :D Blogisi on kuitenkin kiva ja olet aktiivinen päivittäjä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi19.1.16

   Mä oon kiinnittänyt vähän samoihin juttuihin huomiota ihan kirjoituksissakin. Kun kuitenkin kirjoitat muuten hyvää suomen kieltä, lähes jokaisessa postauksessa esiintyvä termi "tsiigata" ja jossakin postauksessa esiintynyt "olin todella amazed" ei vaan sovi tekstiin ja ne särähtää tosi paljon ainakin omaan korvaani. Rennosti voi kirjoittaa myös käyttämättä slangia,joka ei tule luonnostaan, tai "finglishiä".

   Poista
  2. Oikeesti?! Se tulee mulla ihan automaatista, enkä edes ajattele sitä. Samaten en myöskään mieti "rennosti kirjoittamista", vaan käytän omaan suuhun luontevia sanoja. "Olin todella amazed" ei kyllä kuulosta mun sanomalta ja jos oon käyttänyt tollasta termiä niin oon kyllä oikeesti nimenomaan AMAZED :-D mutta tsiigata on mun sanavarastoa niin puheessa kuin puhekielisessä tekstissäkin enkä tollasia suht normaaleja sanoja aio kitkeä pois musta tälläsen takia :-( Se tulee jos on tullakseen, mutta koitan kiinnittää liiallisen finglishin viljelyyn vähän huomiota ;-) Kiitos palautteesta, ootte huippuja! Itse ei todellakaan tälläistä edes tajua!! :-D

   Poista
 4. Anonyymi19.1.16

  Moikka! Tuossa kun laitoit tohon otsan alueelle tota varjostusta, niin ne alueet mitä ensin laitoit kun sanoit ettet tiedä nimiä ni ne nimenomaan on ohimot ja se mitä kutsuit ohimoksi, on otsa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä!! :-D Huomasit varmaan, ettei mulla ole oikeen mitään hajua xD

   Poista
  2. Anonyymi20.1.16

   Haha XD Ite kosmetologina kiinnitin huomioo vaan :D

   Poista
  3. No siellä ollaan alan ammattilaisia ja täällä vaan kokeillaan ja sählätään, hyvä että joku korjaa heheh :-D

   Poista
 5. Anonyymi19.1.16

  Onko sun paletti puuteri- vai voidemainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuterimainen! :-) Ai että mä haluisin voidemaisen myös!!

   Poista
 6. Anonyymi19.1.16

  Minkä merkkiset noi sun siveltimet on mit käytit tossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, leikkasinko vahingossa sen pätkän pois :-D Kaikki muut on Jessupin, mutta paksumpi contour-sivellin on Zoevan :-)

   Poista
 7. Anonyymi21.1.16

  Mistä oot ostanut moisen paletin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi21.1.16

   Emmistä en tiiä, mutta täältä ainakin saa tilattua http://www.bangerhead.fi/fi/artiklar/nyx-highlight-contour-pro-palette.html :)

   Poista
  2. Mä ostin tän tosiaan Berliinistä, meikkiliikkeestä nimeltään Douglas :-) Näköjään tuoltakin saa ja varmaan myös muualta internetin maailmasta ;-)

   Poista